Skräddarsydda fårskinnsprodukter till hemmet

 Fårskinn skräddarsydda produkter

Har du någon gång velat ha något skräddarsytt som passar just ditt hem i exklusiv formgivning och design? Då är denna guiden perfekt för dig. Vi tar fram flera exempel på produkter som våra underbara kunder har skickat in till oss. Vi visar prov på några snygga inredningsdetaljer i form av fårskinn för att klä dina möbler som piffar upp ditt hem. Så häng med här för att få nya influenser till ditt hem.

 

Hur kan jag inreda mitt hem med fårskinn?

 

Det finns många användningsområden av fårskinnsprodukter till möbler och heminredning. Man kan klä sina möbler och fåtöljer för en mjuk och behaglig känsla och som ger en extra ordinär upplevelse eftersom det tilltalar den som både vill ha funktion och modern inredning. Fårskinn har den egenskapen att både värma och kyla beroende på väder.

 

Naturmaterial som fårskinnsprodukter har den unika egenskapen att anpassa sig till väder och samtidigt ge hemmet en naturkänsla. Skapa din unika stämning med fårskinnsprodukter i flera olika färger och storlekar tillverkade för just dina möbler. Senare ger vi konkreta exempel på exakt vad som är möjligt och som ska ge dig inspiration och vilja skapa något eget för ditt hem.

 

Fårskinn som Decimetervara att inreda hemmet med

Vi har idag fårskinn som metervara, detta gör det möjligt för gemeneman att kan kunna designa och välja hur man vill ha sina möbler genom att klippa och skära som du vill eller använda den som den är på en bänk, stol eller golvet t ex.

 

Fördelen med unika objekt så som skräddarsydda kan man få speciella mått och material som gör den unik och extra lämplig att användas på dina möbler. Det kan specifikt vara så som kardborreband till stolar så den sitter, syntetiskt skinn som gör att den glider mindre eller stoppning för att göra produkten mjukare. För att säkerställa dina behov till ditt hem.

 

Hur kan jag klä min soffa med fårskinn?

Kökssoffa med fårskinnsfäll

Kökssoffa med fårskinn skapar ett nytt fokus i hemmet vilket ger en naturkänsla som aldrig går ur tiden. Mysig och skön fårskinnsdyna till soffan som gör det extra behagligt att sitta och äta på t ex. Den varma och mjuka inredningen skapar en gemytlig och gammaldags stil här på bilden. Denna unika kreation gör det mer levande och skapar en inbjudande ton.

 

Vi ser ett kök med lite gammaldagsstil där den gör sig perfekt i flerfärgskala. Grått fårskinn gör sig mycket bra till dessa färger och är inte allt för utstickande förhållande till kontrasterna i rummet. En mycket väl tilltalande färg för svenska hem.

 

En skräddarsydd sits till din soffa kom in och välj bland flera olika färger <länk>här.

 

Hur man piffar upp en bänk i fårskinn

Köksbänk i fårskinn

På bilden ser vi en mycket fin fårskinnsfäll som är anpassad för ett hörn i ett rum som blir en liten egen och mysig sittplats perfekt om du ska ta av dig skorna eller bara sitta och njuta. Den väl anpassade fällen gör den exklusiv och markant del i rummet. Den mysiga och mjuka fällen som även är enkel att rengöra fungerar utmärkt som sittplats för man kan både tvätta eller bara skaka av den.

 

Naturmaterialet ser till att den inte drar åt sig massa smuts och damm. Ytterligare en fin grå färg som gör sig perfekt med vitt och passar in i en gammaldags och mysig inredning som vi ser på bilden.

 

Klä sin fåtölj med svart fårskinnsfäll

 

Denna variant är skräddarsydd för att passa denna stolen i längd och med fästen så den är lätt att sätta fast med kardborreband. Väldigt exklusiv som en av våra kunder skickat in som vi tillverkat. En fin stolsits med ryggstöd i svart fårskinn. Gör sig väldigt bekväm och unik till denna stol och varför inte matcha med en nackkudde till stolen eller en fin kudde i fårskinn.

 

Vi ser den att skinnet passar lika bra in i moderna som gammaldags miljö. Här med en klassisk stol i bambu. En naturkänsla som aldrig går ur tiden och som vi ser gör sig mycket bra bland blommor och blad, smälter sömlöst in i värmen.

 

Klädsel till bilen i fårskinn

Här ser vi en skräddarsydd sits till bilen i fårskinn. Mycket fin och behaglig att sitta på. Den ger det lilla extra att sitta på t ex på kalla mornar. Gör det extra behagligt att sätta sig i bilen på morgonen och köra iväg samtidigt som den är en mysig inredningsdetalj. Skräddarsydd för att matcha stolens sits i bilen.

 

Köpa fårskinn i Decimetervara - vi berättar hur.

Sist har vi metervara i fårskinn vilket är en väldigt populär produkt där man själv kan bestämma hur man vill använda fårskinnet. Metervaran är flera bitar sydda ihop till en rektangulär vara för hemmet. Man kan välja själv exakt hur stor bit man vill ha med 60cm i bredd.

 

Kan explicit användas som inredning eller sittunderlag i någon soffa, fåtölj eller bänk som vi tittar på tidigare. Har flera sömmar under eftersom den är sydd ihop av flera bitar som matchas för att ge en snygg och stilren heminredningsdetalj du kan använda som önskar.

 

Decimetervaran är inte är returnerbar eftersom den tillverkas och klipps till på beställning. Kontakta oss om du vill ha prover på färger eller ha bilder så du är helt säker på ditt köp. Vill man ha en och en halv meter (50cm) så beställer man 5st, detta då metervara säljs Decimetervis på vår hemsida.

 

Har ni frågor tveka inte kontakta oss.