Väggampel

Vad är en väggampel? Jo, en liten blomlåda 40-50cm som hängs på en vägg eller balkongräcke

Väggamplar för alla behov

Att ha blommor på väggen är snyggt och med en fin väggampel är det enkelt att dekorera väggarna med växter. En väggampel är en mindre blomlåda som du enkelt hänger på väggen med hjälp av nyckelhål där bak eller med konsoler. Du väljer helt enkelt den variant som passar dig bäst. Med en självvattnande väggampel utomhus kan du smidigt odla på balkongen utan att behöva tänka på att vattna hela tiden.

Blomampel Balconera för vägg från Lechuza

Med våra väggamplar för blommor frånLechuza kommer du garanterat få en trevligare utemiljö. Välj med fördel en fin väggampel i trä för en naturlig look. En väggampel i vit färg blir en utmärkt plats för färgglada blommor. Blomlådorna Balconera har fokus på väggampel för ute bruk och deras alternativ finns i en mängd utförande. Varumärket erbjuder dessutom flera självvattnande väggamplar i olika modeller.

Väggamplar Funky för blommor från Ventura

Från Ventura hittar du vackra blomamplar tillverkade av galvaniserad plåt. En halvmåneformad väggampel blir en snygg detalj i trädgården. De har också en fin väggampel i svart färg och med dräneringshål i botten. På så sätt rinner överflödigt vatten ut och förhindrar att dina växter övervattnas. Venturas väggamplar är tillverkade i Sverige och kända för sin långa hållbarhet.

Pryd väggen med en fin väggampel inomhus

En del av våra väggamplar fungerar alldeles utmärkt att ha inomhus. Det viktigaste är att en väggampel som används inne inte har dräneringshål i botten, eftersom det kan leda till fuktskador. Väggamplar för blommor är snyggt att dekorera med och blir en levande detalj i inredningen. Bland annat en väggampel i smide är en stilren inredningsdetalj som med fördel kan sättas upp både inne och ute.

Väggampel i utföranden som passar alla

Här på Stayhome har vi ett varierat utbud av väggamplar för att alla ska kunna hitta en variant som passar dem. Det är viktigt att din ampel för blommor ute passar in med din övriga inredning och givetvis även med din stil. Därför har vi alternativ i flera färger och modeller. De rektangulära modellerna är de allra vanligaste och även de mest omtyckta. Hos oss hittar du varianter tillverkade av polyeten såväl som konstrotting. Plasten är UV-resistent för att din väggampel ska hålla färgen trots väder, vind och sol. Många av våra väggamplar har jordnära, naturliga färger såsom brunt, vitt, grått och svart. Dock kan du även hitta varianter i både rött och silverfärg. Det viktigaste är att du trivs med dina val. En vit eller svart väggampel passar utmärkt om du vill plantera färgglada blommor i ampeln. Självvattnande väggampel ca 40-50cm Brukar du glömma att vattna blommorna så att de vissnar innan sommaren är slut? Då kan en självvattnande väggampel bli din räddning. Självbevattningssystemet kan ta hand om dina blommor i upp till tre månader. Dessutom är flera av dem utrustade med en flottör som visar när du behöver fylla på med vatten. På så sätt har du hela tiden fräscha blommor på balkongen eller i trädgården. Hjälpsamma instruktionsmanualer medföljer vid köp så att du snabbt kan komma igång.