Hallmöbler paket skohylla och hatthylla

Kompletta paket av skohylla och hatthylla

Visa som Rutnät List

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

10 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Paket med Svensktillverkade hallmöbler i hög kvalitet

Behöver du bättre ordning och reda i din hall till dina jackor, mössor och vantar? Du hittar här ett stort utbud av små och stora hall-paket i färgerna svart, vit och ek från Westroth, Oscarssons Möbel. Populära mått på en hmöblerna är 50cm, 60cm och 80cm i bredd. Dessutom har vi några hatt och skohyllor som är flexibla mellan 50-80cm eller 80-130cm. Våra hallmöbler har mycket hög kvalitet och livslängd.

Hallmöbler från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina möbler i Småland. Dessa hallmöbler utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan våra småmöbler i ett flertal färger och material
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett stort utbud av hallmöbler i längder från 49cm till 138cm. De flesta hatt och skohyllorna har motsvarande modell som byrå eller hallbänk.

Hallpaket från Westroth

Även Westroth är en svensk tillverkare med lång historia i Småland. På egen fabrik byggs det hallmöbler. En smart innovation hos ett flertal hatt och skohyllor är att de är justerbara i längd, 50-80cm samt 80-130cm. På detta viset kan du ofta maximera längden på din hatthylla efter dina verkliga väggmått. Oftast kan ju utrymmet vara lite begränsat i hallen. Westroths produkter är tillverkade i oljad ek, vitlackerad björk och svartlackerad poppel. Dessa hallmöbler är oftast uppbyggda med en stomme i trä och stänger i metall. Populära modeller är Axel, Eco, Moa, Linda, Vera, Lotta.