LAMMSKINN BABY BARNVAGN

Lammskinnsfällar speciellt framtagna för baby, fårskinnsdynor till barnvagn

Mjuka lammskinn till baby från Skinwille

Baby lammskinn är färgat med den miljövänliga färgningsprocessen – ECO-TAN vilket gör att produkten med god marginal underskrider de gränsvärden EU har för barnartiklar. Här hittar du även lammskinnsfäll som är anpassad för barnvagn. Lammskinnen är genom färg och form speciellt framtagen till barn och underskrider med god marginal de gränsvärden EU har för barnartiklar.

Fårskinn till Barnvagn

Att använda fårskinn i en barnvagn kan vara en bekväm och mysig lösning för att ge extra värme och komfort åt ditt barn under kallare väderförhållanden. Fårskinn har naturliga isolerande egenskaper som hjälper till att hålla värmen och samtidigt tillåter luftcirkulation, vilket kan vara fördelaktigt för att reglera temperaturen och undvika överhettning.

Barnvagnsdyna lammskinn

När du överväger att använda fårskinn i en barnvagn, här är några saker att tänka på:

1. Säkerhet: Se till att fåskinnen inte täcker några delar av barnvagnen där det kan finnas en risk för kvävning eller att fåskinnen hindrar säkerhetsfunktionerna på vagnen, som sele och skyddsbyglar. Cåra barnvagnsdynor är förberedda med hål till selen som finns i barnvganen/sulkyn.

2. Passform: Välj ett fårskinn som passar väl i barnvagnen utan att vara för stor eller för liten. Det bör täcka sitt- och liggområdet där barnet kommer att vara.

3. Tvättbarhet: Kontrollera om fårskinnet är tvättbart eller om det kräver särskild vård. Att kunna tvätta det är viktigt eftersom det kan bli smutsigt eller orent.

4. Materialkvalitet: Se till att fåskinnet är av god kvalitet och inte har några skarpa eller stickande delar som kan irritera barnets känsliga hud.

5. Allergier: Kontrollera om ditt barn är allergiskt mot fårull eller om det finns några kända allergirisker för familjen.