STOLSÖVERDRAG FÅTÖLJER OCH NACKKUDDAR I FÅRSKINN

Stolsöverdrag & nackkuddar i fårskinn från Skandilock till Lamino & designklassiker

Visa som Rutnät List

43 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Y2 Fotpall Lamino
    24%
Visa som Rutnät List

43 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Handsydda stolsöverdrag & nackkuddar i fårskinn från Skandilock till Lamino, Eva, Jetson, Primo med flera

Överdragen finns i tio olika färger så att du kan välja det som passar dig och ditt hem bäst. Förnya din klassiska fåtölj Lamino, Eva med flera med nytt stolsöverdrag. Stolsöverdragen är tillverkade av Skandilock och sys för hand i Sverige. Nackkuddarna i fårskinn är ett skönt komplement till din fåtölj. Om du önskar ett färgprov på fårskinnet så skicka ett mail till [email protected].

 

Stolsöverdrag i fårskinn

Stolsöverdrag i fårskinn är inte bara snyggt och bekvämt. Det är det perfekta sättet att få en gammal stol att känna sig levande och få nytt liv. Klä de gamla klassikerna som stolarna Eva, Lamino, Pernilla, Primo mm. Se våra stolsöverdrag för mer varianter. 

Här skräddarsys fårskinnsöverdragen till att passa stolarna som enkelt träs på via resårband. Även här kan man få de i vilken färg man vill. Här finns heltäckande fårskinn men även bara om man vill ha något bekvämt ryggstöd och nackstöd i fårskinn.

Stolsöverdrag i fårskinn

Stolsöverdrag till husbil

Stolsöverdrag fårskinn i husbil är verkligen populärt. Under långa resor är de gott att sitta mjukt och på ett ventilerande underlag. Ullen andas och ger faktiskt en kylande känsla när det är varmt. Vi har stolsöverdrag som är speciellt framtagna till stolar i husbilar med kraftiga resårband på baksidan.  Se Universal överdrag.

Om du väljer en vanlig fårskinnsfäll 180cm rekommenderar vi Gently fårskinnsfäll 180cm. Även dessa har ett resår på baksidan. Dessa fällar kan du ta med dig ut ur husbilen och använda i en fåtölj om du önskar.