HÄNGAMPEL, AMPELKRUKA

Plantera dina blommor i en hängampel

Visa som Rutnät List

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

7 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Hängampel som passar bra till pelargon eller pensé

Häng upp dina blommor i en hängampel. Snyggt och enkelt att hänga upp vid en entré eller på en balkong med tak. Med en ampelkruka är det lätt att ha vackra hängande växter både inne och ute. Välj en hängampel i trendig rotting eller galvaniserad plåt. Vi har även självvattnande hängamplar från populära varumärket Lechuza.

Hängande blomkrukor

Låt din blommor växa och frodas hela sommaren i en hängampel. Här hittar du hängamplar i galvaniserad plåt, trendig rotting och ampelkrukor med självvattnande funktion. Dekorera din balkong, terrass eller uteplats. Hängamplarna kan hängas upp på en krok i taket. Samtliga amplar har medföljande länkar eller upphängen.

Hängande krukor för odling av tomat

Man kan odla hängande tomater i en självvattnande ampel. En självvattnande hängampel är en kruka som man hänger upp i en krok i taket. Självvattningen fungerar som tidigare, är du osäker på hur självvattningen fungerar kan du läsa igenom denna guide där jag tydligt går igenom hur självvattningen fungerar i våra krukor. Det blir jättefina hängande tomatplantor på altanen eller balkongen i en självvattnande kruka och du behöver inte tänka på bevattningen. Utan kan se på hur den hängande tomatplantan bara blir större och fler tomater börjar komma. Självvattnande blomlådor och krukor guide Följer du sedan denna guide så skall det inte vara några problem att få jättefina tomatplantor. Tumbling Tom Red sås i såjord. Efter fröet har förkultiverats inomhus i planteringsjord och såjord så är det dags för omplantering till den självvattnande krukan eller om man vill en vanlig kruka. Beroende på vad man har tänkt ha den, skall den vara på en altan eller balkong är det bäst att se till att det är varmt, nattemperatur över 8 grader. Om inte häng ut den lite per dag för att vänja den vid kallare klimat. Gör detta några veckor. Sedan när vädret stabiliserats kan du hänga ut den och låta självvattningen ta hand om dina tomater. Sen i juli-oktober är det dags för skörd och känna den härliga söta smaken. Tänk på att tomater är inte enda grönsaken som kan odlas hängande. Tänk att du kan odla jordgubbar hängande eller andra fina hängväxter.