Hallpall

Hallpall till din hall, fällbar väggstol och pallar med fårskinn

Svensktillverkade hallpallar i hög kvalitet

Behöver du något att sitta på i hallen för att knyta din skor eller kanske ha som avlastningsyta när du kommer hem? Du hittar här ett stort utbud av små och stora hallpallar i färgerna svart, vit, vitpigmenterad och ek från Westroth och Oscarssons Möbel. Populära bredd på en hatthpall är ca 60cm. Dessutom har vi två fällbara modeller som du enkelt och smidigt fäller upp mot väggen när dom inte används, smart, enkelt och platsbesparande. Våra bänkar och hallstolar har mycket hög kvalitet och livslängd.

Ivar fällbar hallpall från Westroths möbler

I sortimentet finns bland annat populära Ivar hallpall från Westroth. Denna hallpall har en sits som är fällbar och passar perfekt i små utrymmen. Om du har en liten hall eller ett trapphus där du vill kunna sitta och vänta så kan Ivar vara ett bra alternativ. Ivar finns i oljad ek, vitlackad, svartlackad och björk.

Alme hallpall med äkta fårskinn från Oscarssons

Placera en snygg hallpall i hallen så har du en bekväm sittplats att knyta skorna vid eller bara vila en stund. Smart hallpall med stadiga handtag att hålla i när du reser dig upp. Välj ur ett brett sortiment av olika modeller och färger.

Palle hallpall med äkta fårskinn från Skinnwille

Placera en snygg hallpall i hallen så har du en bekväm sittplats att knyta skorna vid eller bara vila en stund. Snygg hallpall med stadigt metallunderrede och skön sittdyna i äkta fårskinn. Välj ur ett brett sortiment av olika modeller och färger.