Leveransinformation

Fraktpriser

Vi på StayHome erbjuder dig Låg fraktkostnad 49:- till paketombud.  Leveranser inom EU offereras på begäran. 

Paket skickas till paketombud. Du får en SMS avisering när paketet finns framme hos paketombudet. Standard är att alla leveranser skickas till paketombud om inget annat är överenskommit. Det gäller även vid företagsköp.

 

Vill du som Privatperson ha ditt paket levererad direkt hem så lägger ni till tjänsten Hemleverans som kostar 395:-

Om du som företag önskar ditt paket direkt till ert företag så lägger du till tjänsten Hemleverans som kostar 395:-.

 

Skrymmande varor som vissa Lyktstolpar, Möbler och Trädgårdsmöbler skickas alltid med hemleverans utan extra kostnad (49:- gäller). Ni blir då kontaktade av fraktbolaget före leverans.

 

* Leveranstid

Normalt skickas din sändning inom 1-3 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. Varor som inte finns i lager, utan måste tillverkas/beställas från leverantör får en längre leveranstid. Detta anges i så fall på respektive artikel, se "Tillgänglighet".  Du som konsument har rätt att häva ditt köp utan kostnad om vi inte uppfyller angiven leveranstid för respektive artikel. Vid ev försening kontaktar vi dig för konsultation för att komma överens om hur du vill göra med beställningen.

OBSERVERA att leverans inom 1-3 dagar är det mål vi arbetar efter men att avvikelser kan förekomma då alla varor skickas från våra leverantörer direkt till dig. Om du har valt att lägga en order på flera varor kan det bli så att dessa levereras i flera sändningar då varorna skickas direkt från våra leverantörer.

Med leveranstid menas när ordern skickas från oss eller någon av våra leverantör, och gäller helgfria vardagar samt räknas från nästkommande vardag.

Detta innebär att om flera varor köps från olika leverantörer/tillverkare, så levereras ordern i separata försändelser. Dessa kan komma att levereras vid olika tidpunkter och till olika paketombud beroende på vilken transportör vår leverantör anlitar för transporten.

Leveranssätt

Vid små försändelser använder vi normalt Schenker parcel ombud, Posten paketombud eller DHL Servicepoint som levererar försändelsen till ett paketombud/utlämningsställen (ex ICA, bensinstation) .

Ett SMS skickas när varan finns hos ditt paketombud, samt ev påminnelse via brev. 

 

Större kollin (ex större möbler) skickas med Schenker, Posten eller DHL med hemleverans utan extra kostnad för dig som kund (frakt 49:- gäller). Fraktbolaget aviserar via SMS/Telefon före utkörning. Vissa fraktbolag kan kräva att du ska vara hemma och ta emot ditt gods. Många av våra kunder väljer att skicka varorna till sina arbetsplatser för att slippa att passa en leveranstid hemma. Meddela oss omgående om du önskar en annan leveransadress. När varorna skickas med Hemleveras är det mycket viktigt att du som mottagare finns hemma på aviserad tid, finns ingen på plats när transportören skall leverera godset står du som mottagare för de kostnader som uppstår för bomkörning och transporter, detsamma gäller om du som mottagare nekar leveransen.

 

Alla produkter skickas direkt från våra leverantörer direkt till dig. Vi kan därför inte styra vilket fraktbolag som fraktar era varor. Kontakta oss gärna innan beställning så talar vi om vilket fraktbolag som levererar.

Detta innebär att om flera varor köps från olika leverantörer/tillverkare, så levereras ordern i separata försändelser. Dessa kan komma att levereras vid olika tidpunkter och till olika paketombud beroende på vilken transportör vår leverantör anlitar för transporten.

Hämtnings tid.

Outlösta paket returneras från ombud tillbaka till StayHome.se efter 10-14 dagar.
I dessa fall debiteras du som köpare 350 kr för täckning av våra extra kostnader för hantering och returfrakt, detta gäller även leveranser som ej utlöses pga ångrat köp samt icke överenskomna/meddelade returer.

När varorna skickas med Hemleveras är det mycket viktigt att du som mottagare finns hemma på aviserad tid, finns ingen på plats när transportören skall leverera godset står du som mottagare för de kostnader som uppstår för bomkörning och transporter, detsamma gäller om du som mottagare nekar leveransen.

Transportskador/Felexpediering/Reklamationer

Om produkten är skadad vid leveranstillfället ska detta anmälas omgående till ombudet/utlämningsstället eller chauffören samt till vår kundtjänst, order@stayhome.se. Vi önskar alltid foto på ev transportskador eller reklamationer. För att vi ska kunna reklamera skadan gentemot vår transportör behöver vi anmäla transportskadan till denne inom 1-3 dagar. Vi är därför tacksamma om du anmäler skadan inom denna tid.

 OBS: Skicka inte tillbaka några varor till oss innan ni mailat och fått en instruktion om din reklamation.

För att vi enklast ska kunna reklamera och godkänna en reklamation av en transportskada ska du kontrollera emballaget så fort du tar emot paketet. Om skadan är synlig är det lättast att anmäla detta direkt till chauffören eller ombudet vid mottagandet av försändelsen. Tänk på att alltid spara emballaget för att reklamationen till transportbolaget ska kunna hanteras korrekt. Hämtar du ut din vara hos ett paketombud och du misstänker att den är transportskadad så påpeka detta alltid direkt vid utlämningen så ombudet noterar detta till fraktbolaget.

 

En produkt som är felaktigt expedierad bör anmälas snarast möjligt till vår Kundtjänst. En produkt som vi har konstaterat är felexpedierad alternativt skadad vid leveranstillfället byter vi ut snarast och kostnadsfritt.


[Till början]

Kundtjänst:

0320 65 50 44, order@stayhome.se

Andra informationslänkar:

Handla och betala
Garanti & Ångerrätt
Våra allmänna villkor
Gå tillbaka

      till föregående sida.