Balkonglåda och Självvattnande Balkonglådor

Sätt färg på balkongen & plantera vackra blommor i en snygg balkonglåda

Visa som Rutnät List

51 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Funky blomlåda zink 90cm. Fönsterlåda med böjd front
  14%
  Blomlåda Ventura Funky 90cm Zink
  460 kr 395 kr
  Slut i lager
 2. Blomlåda Funky XL 120cm vit
  12%
 3. Funky balkonglåda vit 70cm
  21%
 4. Plain vit blomlåda rak 70cm
  13%
 5. Plain blomlåda 70cm rak svart
  25%
 6. Blomlåda Funky XL 120cm svart
  12%
 7. Blomlåda Funky XL 120cm zink
  12%
Visa som Rutnät List

51 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Köp Balkonglådor & Blomlådor hos StayHome.se

När våren kommer är det dags att plantera på balkongen. Plantera fint i våra populära blomlådor och balkonglådor. StayHome har ett mycket stort utbud av balkonglådor för din balkong, terrass & uteplats. Våra balkonglådor kan hängas upp på väggen eller över ett balkongräcke med hjälp av extra konsoler som kan köpas till. Vi har dom populära blomlådorna i plåt med välvd front i serierna Funky och Plain. Dessa finns i tre storlekar 45/90 & 120cm. Lådorna hängs enkelt upp på valfria skruvar med hjälp av dom hål som finns i bakstycket. Varje balkonglåda har dränering i botten där överskottsvattnet kan rinna ut. Botten är smart utformad på ett sätt som gör att vatten kan rinna ut, men jorden stannar kvar. Gör din balkong eller uteplats fin till våren med blommor och växter i en eller flera snygga balkonglådor.

Blomlådorna går även utmärkt att hänga under dina fönster, välj då en bredd som nära matchar fönstrets bredd för finast resultat.

Vi har även smarta självvattnande modeller i många utföranden och klassiska enkla balkonglådor i olika storlekar.

Balkonglåda i metall, plast & självvattnande balkonglåda

I vårt stora sortiment hittar du bland annat populära Funky och Plain balkonglåda från Ventura Design som är stilrena klassiker i galvaniserad och lackad plåt, dessa har du säkert sett hängandes i ditt grannskap. Vårt stora sortiment av Självvattnande Balkonglådor >> från Lechuza innehåller en snygg ytterlåda och en eller flera innerkrukor med handtag och med ett smart självvattnande system som tar hand om dina blommor och växter i upp till tre månader. Med Lechuzas produkter ingår det en komplett sats bestående av Granulat som man har i botten för näring och för att växternas rötter skall kunna leta sig ner till vattenmagasinet. Det ingår lock för röret där man vattnar samt en komplett vattennivåindikator som tydligt visar när det är dags att vattna blommorna. När det är dags att plantera om blommorna byter du ut granulatet till nytt (säljs löst i 6L påsar). Då Balconera blomlådor har smarta infällbara handtag är det enkelt att lyfta i och ur innerlådorna för omplantering eller vinterförvaring av dina växter och perenna lökar. Har du vintertåliga växter så kan Baloconera förvaras utomhus då dom är frosttåliga, men vattna alltid sparsamt för växternas skull.

Odla örter, kryddor & plantor i självvattnande balkonglådor

Självvattande blomkrukor och blomlådor är även perfekta för örter och grönsaker. Vi har en sort utbud av Örtkrukor som är perfekta för dina ätbara växter. Dessa mindre lådor och krukor gör sig mycket bra i köket på köksbänken eller hängandes på väggen. Nu kan du smidigt plantera och lyckas hålla liv i din sallad, basilika, timjan, rosmarin och andra kryddor och alltid ha färska kryddor på balkongen eller i köket. I våra större självvattnande balkonglådor från Lechuza blir utbudet av färska örter stort. Du kan med dessa skapa dig en grönskande balkong full av godsaker till din matlagning. Att odla örter själv hemma är både roligt och blir betydligt billigare än att varje vecka köpa nya örter och grönsaker till din matlagning. Här kan du läsa vår guide om blomlådor Blomlådor guide >>