Balkonglåda och Självvattnande Balkonglådor

Sätt färg på balkongen & plantera vackra blommor i en snygg balkonglåda

Visa som Rutnät List

54 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Plain Balkonglåda 80cm vit
    21%
Visa som Rutnät List

54 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Köp Balkonglådor & Blomlådor hos StayHome.se

När våren kommer är det dags att plantera på balkongen. Plantera fint i våra populära blomlådor och balkonglådor. Se vårt stora utbud av balkonglådor för din balkong, terrass & uteplats. Våra balkonglådor kan hängas upp på väggen eller över ett balkongräcke med hjälp av extra konsoler som kan köpas till. Varje balkonglåda har dräneringshål i botten för att överflödigt vatten ska rinna bort. Gör balkongen fin till våren med blommor och växter i en snygg balkonglåda eller två. Vi har smarta självvattnande modeller och klassiska enkla balkonglådor i olika storlekar.

Balkonglåda i metall, plast & självvattnande balkonglåda

I vårt stora sortiment hittar du bland annat populära Funky balkonglåda från Ventura Design som är en stilren klassiker i galvaniserad plåt. Vårt sortiment av Självvattnande Balkonglådor >> från Lechuza innehåller en innerkruka med smart självvattnande system som tar hand om dina blommor och växter i upp till tre månader.

Odla örter, kryddor & plantor i självvattnande balkonglådor

Nu kan du plantera basilika, timjan, rosmarin och andra kryddor och alltid ha färska kryddor på balkongen. I våra självvattnande balkonglådor från Lechuza blir utbudet av färska örter stort. Här kan du läsa vår guide om blomlådor Blomlådor guide >>