Kroklist

Kroklist till din hall eller sovrum i många olika modeller & färger

Visa som Rutnät List

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

4 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Klädhängare och kroklister till hallen eller sovrummet

Behöver du en snabb lösning som kan ta hand om massor av kläder? Då är våra kroklister något för dig. Vi har bland annat smarta och stilrena modeller som inte tar mer plats än nödvändigt. Passar bra till den lilla hallen där det är begränsat med utrymme eller i sovrummet för att slippa skrynkliga kläder. Häng kläderna smart och snyggt med krokar från våra Svenska tillverkare.

Kroklister från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina kroklister i Småland. Dessa lister utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan kroklister i ett flertal färger och material, Oscarssons har flertalet matchande serier där du kan hitta och kombinera ihop listerna till kompletta lösningar för din hall, möblerna finns i nedan färger och material
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett stort utbud av kroklister i flera storlekar. De flesta av krokarna har motsvarande modell som sko och hatthylla, byrå samt smidiga och snygga hallbänkar.

Kroklister från Habo

Habo kroklist funkar bra i offentliga miljöer men även i det svenska hemmet. Dessa lister har oftast stadiga metallkrokar som sitter på en väggplatta i massivträ eller MDF. Stabila och robusta kroklister i längderna 33cm och 56cm.