HATTHYLLA

Hatthylla till din hall i många olika modeller & färger

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 102

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-36 av 102

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Svensktillverkade hatthyllor i hög kvalitet

Behöver du bättre ordning och reda i din hall till dina jackor, mössor och vantar? Du hittar här ett stort utbud av små och stora hatthyllor i färgerna svart, vit och ek från Westroth, Oscarssons Möbel & Habo. Populära mått på en hatthylla är 50cm, 60cm och 80cm. Dessutom har vi några hatthyllor som är flexibla mellan 50-80cm eller 80-130cm. Våra hatthyllor har mycket hög kvalitet och livslängd.

Hatthyllor från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sin hatthyllor i Småland. Dessa hallmöbler utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan hatthyllor i ett flertal färger och material
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett sort utbud av hatthyllor i längder från 49cm till 138cm. De flesta hatthyllor har motsvarande modell som skohylla/skoställ.

Hatthyllor från Westroth

Även Westroth är en svensk tillverkare med lång historia i Småland. På egen fabrik byggs det hallmöbler. En smart innovation hos ett flertal hatthyllor är att de är justerbara i längd, 50-80cm samt 80-130cm. På detta viset kan du ofta maximera längden på din hatthylla efter dina verkliga väggmått. Oftast kan ju utrymmet vara lite begränsat i hallen. Westroths produkter är tillverkade i oljad ek, vitlackerad björk och svartlackerad poppel. Dessa hatthyllor är oftast uppbyggda med en stomme i trä och stänger i metall. Populära modeller är Axel, Moa och Lotta hatthylla.

Hatthyllor från Habo

Habo hatthyllor funkar bra i offentliga miljöer men även i det svenska hemmet. Dessa hatthyllor har oftast en topp med 3-4 rör med tillhörande krokar. Stabila och robusta hatthyllor i längderna 60cm och 100cm.