Tillbehör robotgräsklippare

Trädringar i plåt och metall

Visa som Rutnät List

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Tillbehör robotgräsklippare - trädringar

När du skaffat en robotgräsklippare finns det tillbehör du kan komplettera med för att underlätta klippningen av gräsmattan. Något som både gör arbetet i trädgården enklare och får den att se snyggare ut är en trädring. När robotgräsklipparen rullar in på denna runda metallkant så klipper den också runt trädet. Trädringen har fler funktioner som att skydda trädet mot skav och undvika att robotgräsklipparen fastnar mot trädstammen.

Tillbehör robotgräsklippare - trädring av metall


På StayHome har vi två olika sorters trädringar från småländska märket Ventura. Vår trädring i brun råplåt är helt obehandlad, vilket gör att den med tiden får en vacker rödbrun färg. Vår rostbruna trädring metall kommer i två olika storlekar, 60 cm respektive 90 cm. Trädringen levereras i tre stycken plattor som smidigt skruvas ihop på undersidan och monteras kring träd och buskar. Denna trädring rost är tillverkad i 1,5 mm tjock plåt och smälter naturligt in i din trädgård. Eftersom trädringen är placerad i samma höjd som gräsmattan kan robotgräsklipparen enkelt passera över den. Materialet trögrostande cortenplåt gör att metallen får en personlig färg som mörknar med tiden Cortenstålet gör också att trädringen står emot väder och fukt bra och bildar ett eget skydd.

Tillbehör robotgräsklippare - trädring plåt



I vårt sortiment har vi även en elegant svart trädring plåt i två storlekar. 60 eller 90 cm. Fundera på vilken färg som passar i din trädgård innan du bestämmer dig. En svart trädring är en dekorativ detalj och ger ett smakfullt intryck och denna modell har ett lager av svartlackerad galvaniserad plåt som är 1,5 mm. Galvaniseringen gör att plåten skyddas mot rost. Trädring liten är modellen som kan passa för trädgården med mindre träd och buskar. Om du gräver upp jorden runt trädet och lägger ner en duk för att sedan fylla hålet med stenar eller grus, så får du ett snyggare mellanrum mellan träd och metallring. Det gör att själva området kring trädet ser välvårdat ut samtidigt som robotgräsklipparen kommer åt att klippa där den ska.

Tillbehör robotgräsklippare - platt trädring



Trädring platt har det runda, platta utseendet för att robotgräsklipparen ska komma åt att klippa bättre. En platt trädring förhindrar att gräs växer in mot stammen och förenklar själva gräsklippningen och underhållet av gräsmattan. Ventura design tillverkar alla sina trädringar i småländska Gnosjö och har specialiserat sig på produkter inom hem och trädgård. Du kan hitta flera av deras innovativa trädgårdsprodukter här på StayHome. Du beställer enkelt våra prisvärda trädringar från vår hemsida Stayhome.se och vi erbjuder öppet köp om du råkar beställa fel färg eller storlek. Dessutom levereras produkterna inom några få arbetsdagar när de finns i lager. Det enda som tillkommer är fraktkostnadaden. Beställ hem dina trädringar från Ventura idag så att du kan börja göra i ordning dina träd inför sommarens gräsklippning.