FÅRSKINN

Brett sortiment av fina fårskinn, plädar och djurhudar från Skandilock, Skinnwille & Mogihome

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-39 av 453

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-39 av 453

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära fårskinn från Skandilock, Skinnwille & Mogihome

Fårskinnsfäll >>
Fårskinnskuddar >>
Lammskinn >>
Lammskinn Baby >>
Metervara Fårskinn >>
Prydnadsfår och Spillbitar >>
Pälsimitation och Fuskpäls >>
Stolsdynor i fårskinn >>
Stolsöverdrag och Nackkuddar >>
Ullplädar >>
Överkast i fårskinn >>


Hos StayHome kan du välja ur ett brett sortiment av fårskinn, plädar och djurhudar. Ibland kan det kännas tryggt att kunna testa vilken nyans och ullängd som passar just i ditt hem. När det gäller Skandilock så skickar vi gärna ett litet färgprov på deras fårskinn! Önskas ett så skicka ett mail till [email protected]. Ange vilken/vilka färger du önskar samt din adress så skickar vi ett prov hem till dig. Söker du istället en mysig pläd har vi många att välja bland från Svanefors, Mogihome, Skandilock, Skinnwille och Borganäs. Du hittar även våra pupulära stolöverdrag till de flesta av designklassikerna, samt stolsöverdrag till Husbilar, kontorsstolar och fårskinnsitsar. Samt olika djurhudar som mattor med mera. Se mer under våra underkategorier.

Våra stora leverantörer av Fårskinn är Skandilock och Skinnwille, både tillverkar mycket högkvalitativa fårskinn i många färger och storlekar, samt har mycket lång erfarenhet av fårskinnsberedning. Fördelen att välja en seriös aktör på fårskinn är att djurhållning och miljö tas i beaktning, så är tyvärr inte alltid fallet på billigare importprodukter från Asien. Våra leveratörer garanterar att djurhållning och miljökrav efterlevs.

Läs vår utförliga guide om våra fårskinn

Fårskinnsguide - Allt om fårskinn Snygga, bekväma och hållbara produkter i fårskinn finner du här med snabb leverans och billig frakt. Skandilocks och Skinnwilles fårskinnsprodukter är kvalitetsvaror med den rätta designen och har den lilla extra touchen i rent naturmaterial. Köp din nya fårskinnspläd, fårskinnsmatta, fårskinnskudde, fårskinnsfäll eller fårskinnsdyna här hos oss på StayHome.se.

Förnya din Lamino, Eva eller Pernilla fåtölj med ett nytt överdrag i fårskinn

Stolsöverdrag i fårskinn är ett enkelt sätt att få en gammal stol eller fåtölj att känna sig levande och få nytt liv. Klä de gamla klassikerna som stolarna Eva, Lamino, Pernilla, Mina, Primo, Jetson mm. Se våra stolsöverdrag för mer varianter. Här skräddarsys fårskinnsöverdragen till att passa stolarna som enkelt träs på via resårband. Även här kan man få de i vilken färg man vill. Här finns heltäckande fårskinn men även bara om man vill ha något bekvämt ryggstöd och nackstöd i fårskinn. Vi hjälper dig att finna det överdrag som du önskar. Återkom gärna med mått till oss så återkommer vi med en offert.
Stolsöverdrag >>

Vilka färger kan jag välja på fårskinn

Våra fårskinn är mestadels färgade och det innebär att du kan välja mellan över 15 olika kulörer. De mesta populära färgerna är de gråa nyanserna Graphite, Charcoal, Scandinavien Grey. Andra kulörer är Sahara, Honey, Moonlight, Offwhite, Black, Mocha, Espresso. Om du köper flera produkter samtidigt försöker vi alltid att matcha skinnen efter ullkvalitet, struktur och längd.

Kan man tvätta ett fårskinn?

Fårskinnen kan behöva dammas, skakas eller dammsugas. Det går bra att använda en luftig svamp och ljummet vatten. Kan man tvätta ett fårskinn? Ja det går bra. I fall de är kraftigt nedsmutsade kan man behöva att tvätta de i tvättmaskin, här ska man använda ett milt ullschampo i 30 grader. Det går även bra att handtvätta det. Använd ej tvättmedel med tensider vid tvätt av fårskinn. Häng sedan upp skinnet för att torka så de blir luftigt och behåller sin mjukhet. Viktigt att detta sker innan skinnet torkat helt. Töj och gnugga flera gånger under torkningen för att behålla smidigheten i skinnet. Tänk på att den ska hängas i rumstemperatur, följer man dessa råd så ska skötseln inte vara några problem och man kan njuta av sina produkter i flera år. OBS man får inte centrifugera eller torktumla skinnen. Använd ej tvättmedel med tensider vid tvätt av fårskinn. Det man ska tänka på är att inte lägga mörka skinn på ljusa ytor och tvärtom eftersom det kan ge missfärgningar. Det är inget som brukar ske men något vi rekommenderar eftersom fårskinnen färgas. Skinnen som sys för stolsöverdrag har ett vitt tyg på baksidan som skydd mot avfärgning.

Köpa stolsdynor och sittplättar i fårskinn

Vi har ett stort antal stolsdynor i fårskinn. Välj mellan runda och fyrkantiga stolsdynor. En sittplätt är bara själva fårskinnet, dvs med ull på en sida och hud på baksidan. Huden utgör ett bra glidskydd, dvs håller dynan på plats på stolen. Standardstorlekar på fårskinnssitsarna är ca 33-38cm. Självklart kan vi hjälpa dig att ta fram andra mått om du önskar.

Om du önskar en lite tjockare dyna med stoppning och därmed ännu högre komfort så kan vi även erbjuda detta, då kan till exempel Fårskinnsdyna Buzz från Skandilock eller Curly från Skinnwille vara ett bra alternativ. Sittdynor i fårskinn >>