Tillbehör till hallen - Galge, fotstöd, stövelknekt

Smarta funktionella tillbehör till din hall

Visa som Rutnät List

16 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

16 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Snygga Galgar i massiv trä, stövelknekt & smarta fotstöd som underlättar förvaring & påklädnad

Oscar fällbart fotstöd, Rasken stövelknekt, Jocke galgar och många andra smarta halltillbehör i massiv trä. Underlätta förvaringen i hallen med en snygg galge, exklusivt fotstöd och stövelknekt i hållbara trämaterial. En stövelknekt är ett redskap som används för att underlätta avtagande av stövlar och andra skor. Du hittar även fällbart fotstöd Oscar som är storsäljare från Westroth. Välj bland olika modeller och färger från ett brett sortiment.

Galgar från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina galgar i Småland. Dessa hallprodukter utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan galgar i ett flertal färger och material
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett stort utbud av galgar i serierna Cella och Cora, med slipat eller svartlackat stål. Galgarna har motsvarande modell som hatthylla och skoställ för en komplett matchande hallserie.

Hatthyllor från Westroth

Även Westroth är en svensk tillverkare med lång historia i Småland. På egen fabrik byggs det hallmöbler. Galgen Jocke som finns i flera färger är mycket populär. Vår storsäljare heter Oscar och är ett smart fällbar fotstöd som du monterar på väggen, när du skall knyta skorna så fäller du ner den lilla stadiga hyllan och kan du vila foten i perfekt höjd för att knyta skorna. Raskens är en modern och populär version av den klassiska stövelknekten, som du enkelt drar av dig skorna eller stövlarna med.