KLÄDHÄNGARE

Klädhängare till din hall eller sovrum för smart förvaring

Visa som Rutnät List

30 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Vera utdragbar klädhängare ek
  15%
 2. Oscarssons Möbel Zeve Herrbetjänt vitlack
  30%
  Zeve Herrbetjänt vitlack
  2615 kr 1831 kr
 3. Vera utdragbar klädhängare vit
  15%
 4. Oscarssons Möbel Zeve Herrbetjänt oljad ek
  30%
  Zeve Herrbetjänt oljad ek
  2615 kr 1831 kr
 5. Oscarssons Möbel Zeve Herrbetjänt svartbetsad ek
  30%
Visa som Rutnät List

30 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Klädhängare, kroklist, herrbetjänt & tamburmajor till hallen eller sovrummet

Behöver du en snabb lösning som kan ta hand om massor av kläder? Då är våra klädhängare något för dig. Vi har bland annat smarta och stilrena utdragbara klädstång modeller som inte tar mer plats än nödvändigt. Passar bra till den lilla hallen där det är begränsat med utrymme eller i sovrummet för att slippa skrynkliga kläder. Häng kläderna smart och snyggt med klädhängare, herrbetjänter och krokar.

Klädhängare, kroklister och Herrbetjänter från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina klädhängare i Småland. Dessa möbler utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan vägghängda klädhängare, kroklister, herrbetjänter i ett flertal färger och material, Oscarssons har flertalet matchande serier där du kan hitta och kombinera ihop kompletta lösningar för din hall, möblerna finns i nedan färger och material
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett stort utbud av hängare och kroklister i flera storlekar. De flesta hängarna har motsvarande modell som sko och hatthylla, byrå samt smidiga och snygga hallbänkar.

Klädhängare från Westroth

Även Westroth är en svensk tillverkare med lång historia i Småland. På egen fabrik byggs det hallmöbler. En smart innovation hos ett flertal klädhängare är att de är justerbara i djupled, du kan alltså dra ut klädstången från väggen och på så sätt vid behov få plats med mer kläder vid gäster. Oftast kan ju utrymmet vara lite begränsat i hallen. Westroths produkter är tillverkade i oljad ek, vitlackerad björk och svartlackerad poppel. Dessa hängare är oftast uppbyggda med en stomme i trä och stänger i metall. Populära modeller är Linda och Vera samt Ellen.

Kroklister från Habo

Habo kroklist funkar bra i offentliga miljöer men även i det svenska hemmet. Dessa lister har oftast stadiga metallkrokar som sitter på en väggplatta i massivträ eller MDF. Stabila och robusta kroklister i längderna 33cm och 56cm.