Soffbord & satsbord

Stilrena soffbord & satsbord till vardagsrummet

Visa som Rutnät List

41 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

41 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Soffbord i trä, metall, marmor, glas med stilren design

Traditionella soffbord i trä och moderna marmorbord. Satsbord designade för mindre vardagsrum. Här hittar du runda, fyrkantiga och ovala soffbord i olika material. Välj det soffbord som passar ditt hem och behov bäst. Ska det vara ett praktiska soffbord med förvaringshylla för fjärrkontrollen eller tidningen? Eller ett enkelt och nätt soffbord i modern design. Här hittar du prisvärda soffbord och satsbord från välkända varumärken som Oscarssons Möbeler, Stenexpo och Mogihome.

Trendiga marmorbord, glasbord och metallbord har vi ett stort urval av men vill du ha en varmare känsla i rummet kanske du väljer ett soffbord i massiv trä. Kanske är ditt vardagsrum litet och då passar våra satsbord och brickbord bättre då dom är designade för små utrymmen.

Soffbord från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina Soggbord i Småland. Dessa möbler utstrålar svensk kvalitet och passar perfekt in i det svenska hemmet. Välj mellan soffborden i ett flertal färger och material. Oscarssons tillverkar ett antal fins serier av soffbord i flera storlekar och höjder. Då många äter framför TV´n idag är högre soffbord något som efterfrågas ofta. Celia, Tilia, Alicia, Myra, Blanca och Leia är alla populära modeller.
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Soffbord från StenExpo

Stenexpo har ett stort utbud av soffbord av hög kvalite till ett bra pris. Stenexpo har funnits i 35 år, och finns i Rydaolm. Möbelerna tillverkas uteslutande i massivträ och finns i många modeller och färger. Hos oss finner du ett urval av deras produkter under kategorierna soffbord och småmöbler.

Satsbord från Mogihome

Ett stort utbad av dekorationer, textiler och möbler. Mogihome startade 2012, men ägs av företaget Retex som startade sin verksamhet på 60-talet. Vilket gör att Mogihome har både en innovativ styrka och med Retex en mångårig kompetens. Magihome har inredingsdetaljer och produkter för hela hemmet. Deras vackra och moderna design förgyller rummet. Välj mellan många snygga satsbord, soffbord och konsollbord, härliga fårskinnsfällar, sittdynor, småmöbler, trendiga plädar.