Laddar...

Tilia soffbord runt 51cm h48 oljad ek

Lagersaldo

Tillverkas på beställning 2 veckor

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Tillverkas på beställning, 2 veckor

Artikelnr
55-10-103-ek
2985 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Tilia soffbord runt 51cm h48 oljad ek

Svensktillverkat högkvalitativt soffbord helt i massivträ från Oscarssons Möbler.
Stadigt, nätt och snyggt soffbord i skandinavisk design, för dig som efterfrågar ett snyggt soffbord som håller länge och har de rätta måtten. Tillverkat kompromisslöst helt i massiv Ek vilket borgar för lång livslängd och hög kvalité.

Tilia soffbord finns i två storlekar Dia 51/88cm samt i tre färger, oljad Ek, svartbetsad Ek och vitpigmenterad Ek. Det mindre Tilia bordet 51cm i höjd 41cm är dessutom gjort så det går att använda till de andra borden i serien och på så sätt bilda ett smidigt och snyggt satsbord. Se liknande produkter nedan.

Mått:
Diameter 51cm
Höjd 48cm

Alla möbler från Oscarssons tillverkas omsorgsfullt på beställning i Småländska Ruda, leveranstiden är därför ca 2 veckor från beställning till leverans, du får garanterat en möbel som håller hög kvalité och som för den svenska hantverkstraditionen vidare.
Artikelnr55-10-103-ek VarumärkeOscarssons Möbel
FärgEk MaterialEk
Höjd48cm Djup51cm
Bredd51cm ModellTilia soffbord
Oscarssons Möbel är en svensk leverantör av kvalitetsmöbler i exklusivt trämaterial till hemmet. Möbler designade och tillverkade i Småland. Soffbord, Hallbänk, Byrå, Klädhängare, Skohylla, Hatthylla eller snygg Hallpall med fårskinnsklädsel.