Förråd och stugor

Vårt utbud av förråd och stugor

Olika typer av förråd och stugor

På StayHome kan vi erbjuda olika typer av förråd, lekstugor och stugor från Vibostugan, som har sin tillverkning i Ambjörnarp i Västergötland. Välj mellan stugor i olika storlekar samt vägg och timmerförråd eller en redskapsbod. Här kan du förvara trädgårdsredskap, maskiner, utemöbler eller cyklar. Du kan enkelt montera ihop alla våra stugor som levereras som kompletta byggsatser. Hos oss kan du hitta en stuga eller olika bodar som passar just dina behov till ett rimligt pris

I vårt sortiment av stugor från Vibostugan hittar du modellerna Finnstorp, Jonstorp och Anderstorp. Bodarna finns i storlekarna 5 m², 7,5 m² samt 10 m² och levereras omonterade och omålade. Väggsektionerna är dock färdigmonterade och du kan boka hemleveransen med en kranbil som smidigt lyfter av stugan hemma hos dig eller vid sommarhuset. StayHome står för frakten. Alla våra modeller har dubbeldörrar vilket underlättar när du behöver få in större redskap i en bod. Är du i behov av ett mindre förvaringsutrymme kan du istället välja ett väggförråd. Det är ett litet förråd som placeras direkt mot husväggen. Denna lösning passar också dig som har en mindre trädgård där förvaring inte får ta för stor plats. Väggförråden från Vibostugan är 2,5 m² och kommer med färdiga väggsektioner där också trägolv ingår. Väggförråden har en enkeldörr med hakgångjärn och ledhasp. Se till att komplettera med ytbeläggning till taket, där du kan välja plåt, papp eller ett annat fuktavvisande material.

Förråd och stugor i timmer

Har du mycket plats på tomten och behöver ett större förråd som rymmer mer förvaring så kan du välja Roasjö Timmerstuga som är 12,3 m². Denna timmerstuga är knutinramad och är ett timmerförråd som levereras i olika delar som är enkla att montera. Komplettera med takpapp eller plåt och passa på att måla timmerförrådet i en färg som passar till ditt hus. Vi erbjuder även lekstugor från Vibostugan som blir en perfekt lekplats i trädgården. Våra modeller finns i flera prisklasser och utföranden och levereras som kompletta byggsatser. De är både enkla och smidiga att sätta ihop. Alla har hög kvalitet och håller för lek i många år. Välj bland modeller som lekstugan Carl med altan som är 5,1 m² + 1,3 m², eller lekstugan med kiosklucka som är en liten stuga på 7,5 m².

Mindre förråd och stugor

Våra små stugor är på 5 m² och levereras med dubbeldörr så att du kan få in större redskap i boden trots liten storlek. Stugan levereras i delar men väggar, tak och monteringsanvisning ingår i priset. Välj en brun modell från Anderstorp eller olika vita utföranden från Jonstorp och Finnstorp. Alla våra förråd oavsett storlek levereras 2-5 dagar efter beställning. Bor du söder om Gävle står StayHome för fraktkostnader, annars kompletterar du enkelt med frakt på hemsidan. En liten stuga kräver inte så mycket arbete när det gäller montering eftersom alla väggsektioner kommer färdiga och du bara behöver sätta ihop dem med medföljande skruvar och spikar. Fundera på var på tomten du vill placera din stuga och komplettera med plintar eller plattor om det behövs. Har du en stor trädgård kan du även beställa vårt fina lusthus som är 10 m² stort.