Luftkylare

Luftkylare - bästa svalkan för varma sommardagar

Visa som Rutnät List

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

2 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Kyl luften snabbt och effektivt i ditt hem - Skillnaden mellan luftkylare och AC

En av de stora fördelarna med luftkylare är att du slipper den otympliga frånluftsslangen som en portabel AC alltid måste ha för att leda ut den varma luften ur lokalen. Luftkylare behöver ingen slang, vilket uppskattas av många användare. En luftkylare använder istället kallt vatten för att sänka temperaturen genom att höja luftfuktigheten i rummet samtidigt som det kalla vattnet leds genom ett filter som den varma rumsluften passerar, det som händer då är att värmen i luften värmer det kalla vattnet och förbrukas. Luften som passerar luftkylaren blir då några grader svalare, så länge vattnet hålls kallt har luftkylaren då en svalkande effekt. Att ha några kylklampar i vattenmagasinet förlänger tiden avsevärt som lyftkylaren kyler luften.

En luftkylare inte är samma sak som en AC och du får inte samma kyleffekt. En luftkylare saknar kompressor och köldmedium och med en luftkylare får du istället en skön känsla av sval sommarvind. Eftersom kompressor saknas i drar den en luftkylare extremt lite energi, vilket gör att du får ett mycket miljövänligare alternativ med en luftkylare. Luftkylare är ett väldigt bra alternativ för dom som vill svalka sig under de varma sommarmånaderna på ett enkelt sätt. En luftkylare använder vatten för att sänka temperaturen genom att höja luftfuktigheten i rummet. På så sätt skapas en bättre inomhusmiljö. Våra luftkylare är flyttbara och levererar en sval luft när du behöver det som bäst, oavsett om du är hemma eller på arbetsplatsen.

För dig som vill kunna kyla ner rummet till 18-20 grader varma dagar så finns bara ett fungerande alternativ, en portabel AC. Vi säljer Termo Cool som är en smidig och kompakt Aircondition, denna produkt kyler rummet ordentligt men kräver en slang genom fönstret för att evakuera varmluften. En portabel AC låter också en hel del och är därför bäst lämpad att köra dag eller kvällstid innan man lägger sig. Natten är tiden på dygnet när värmen är mest besvärande och jag tror alla känner igen sig i känslan av att inte kunna sova på grund av den olidligt värmen. Kör du Termo Cool några timmar i sovrummet innan du lägger dig så kan du sova gott i ett underbart svalt sovrum.