Skohylla

Skohylla till din hall i flera olika modeller & färger

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 88

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 88

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Svensktillverkade skohyllor i hög kvalitet

Behöver du bättre ordning och reda i din hall till dina skor och stövlar? Du hittar här ett stort utbud av små och stora skohyllor i färgerna svart, vit och ek från Westroth, Oscarssons Möbel & Habo. Populära mått på en skohylla är 50cm, 60cm och 80cm. Dessutom har vi några skohyllor som är flexibla mellan 50-80cm eller 80-130cm. Våra skohyllor tillverkas i Sverige och har mycket hög kvalitet och livslängd.

Skohyllor och skoställ från Oscarssons möbler

Oscarssons tillverkar sina skohyllor i Småland. Dessa hallmöbler utstrålar svensk kvalitet och passar in i det svenska hemmet. Välj mellan skohyllor i ett flertal färger och material, Oscarssons jobbar mestadels med massiva träslag för maximal hållbarhet och finish, möblerna finns i nedan snygga färger
- Vitoljad ek
- Vitlackad björk
- Oljad ek
- Svartbetsad ek
- Vitpigmenterad ek

Ett stort utbud av skohyllor i längder från 49cm till 138cm. De flesta skohyllorna har motsvarande modeller som hatthylla samt byrå och hallbänk.

Skohyllor och skoställ från Westroth

Även Westroth är en svensk tillverkare med lång historia i Småland. På egen fabrik byggs det hallmöbler sedan generationer. En smart innovation hos ett flertal skohyllor är att de är justerbara i längd, 50-80cm samt 80-130cm. På detta viset kan du ofta maximera längden på din hylla efter dina verkliga väggmått. Oftast kan ju utrymmet vara lite begränsat i hallen. Westroths produkter är tillverkade i oljad ek, vitlackerad björk och svartlackerad poppel. Dessa hatthyllor är oftast uppbyggda med en stomme i trä och stänger i metall. Populära modeller är Axel, Moa och Lotta hatthylla.

Skohyllor från Habo

Habo skoställ funkar bra i offentliga miljöer men även i det svenska hemmet. Dessa hyllor har oftast en topp med 3-4 stadiga rör i metall. Stabila och robusta hatthyllor i längderna 60cm och 100cm.