Vi är StayHome.se

StayHome.se grundades 2011 av Johan Söderlöv och Martin Lagerqvist som ville skapa en trygg e-handel som vilade på kunskap och kvalitét. Med sin långa erfarenhet i branschen, tillsattes Johan som VD och företaget började söka efter produkter och återförsäljare som kunde uppnå StayHomes höga krav på kvalitét och funktion. 

Under åren har vi på StayHome förvärvat många kända svenska kvalitétsmärken som Markslöjd, PR Home, Ventura Design, Star Trading, Termo, Westroth, Skinnwille, Skandilock, Berglund, Cofa, Oscarssons Möbler och många fler. Och vi brukar definiera vårt sortiment som "inredningsprodukter från staketet och in", alltså allt från utomhusprodukter som Blomlådor, Odlingskragar, Postlådor, Självvattnande Blomkrukor och lådor, Solcellslampor, Utebelysning och Terrassvärmare till inomhusprodukter som Fårskinnsprodukter, Belysning och Hallmöbler. 

 

Våra viktigaste grundpelare är Trygghet, Kunskap, Kvalitét och Kundservice. Vi vill vara och är den personliga e-handeln där kunden alltid är i fokus. Snabba svar och stort engagemang för våra kunder är våra ledord - Vi erbjuder Personlig service så att ni skall hitta rätt produkter för ert behov. Läs mer om oss i reportage hos Tidningen VillaNytt >>.

 

Vår Kundtjänst består av:

 

Johan Söderlöv:

Med lång erfarenhet i branschen, bland annat 10 år som Produkt- och Teknisk chef på Markslöjd samt 4 år med Logistik och Inköp inom möbelbranschen kan Johan svara på de flesta frågor rörande Trädgård & Odling, Belysning och Heminredning.

 

Johan Wallin:

Med lång erfarenhet inom Heminredning och Elektronikbranchen, bland annat 12år inom Möbeltillverkning och som Produktutvecklare inom möbelbranschen, samt ett stort intresse för Hem och Trädgård, så kan Johan svara på de flesta frågor rörande Trädgård & Odling, Belysning och Heminredning.
Snabba svar och stort engagemang för våra kunder är våra ledord - Vi erbjuder Personlig service så att ni skall hitta rätt produkter för ert behov.

Johan är oftast den som svarar i vår kundtjänst när ni ringer eller mailar oss.

 

Martina Lidén:

Arbetar med vår ekonomi, Har koll på siffror och administration.

 

Kjell-Åke Söderlöv:

Packar våra varor på lagret.

 

 

Styrelse och övriga delägare:

 

Johan Söderlöv, delägare och VD, har över 10 års erfarenhet som inköps-, logistik- och produktchef .Entreprenör som brinner för att hitta lösningar för kunden.

 

Martin Lagerqvist, delägare via Progressivity AB, bakgrund som företagare i IT-branschen med inriktning mot företagsledning och verksamhetsutveckling av handelsföretag.

 

Björn-Ola Kronander, delägare via Progressivity AB, mångårig erfarenhet som företagare i IT-branschen med inriktning mot verksamhetsutveckling och företagsledning. Involverad i ett flertal styrelser.

 

Tomas Andersson, delägare via Progressivity AB , revisor med ett skarpt sinne för styrning och verksamhetsutveckling.

 

 

Kontakta oss
E-post: [email protected]
Telefon: 0320-655044