231101: #ÄLSKAPLÅT förvärvar Stayhome.se

 

StayHome.se grundades redan 2011 i syfte att skapa en trygg e-handel som vilade på personlig service, mycket god produktkunskap och kvalitésprodukter.

 

Under åren har många kända svenska varumärken så som PR-Home, Star Trading, Westroth, Oscarssons Möbel, Skinnwille, Skandilock med flera fått läggas till i portföljen av varumärken och som är stark förknippade med just kvalitet. Läs mer på www.stayhome.se

 

Nu är det dags för grundarna av företaget att gå vidare till andra utmaningar. Johan Söderlöv som sedan starten varit VD lämnar nu med varm hand över verksamheten till #ÄLSKAPLÅT och tycker det känns jättebra att det finns någon med rätt förutsättningar som tar över verksamheten.

 

#ÄLSKAPLÅT grundades 2017 av Anna Giss och Anne Johansson vars syfte att designa och producera inredningsprodukter i plåt och med uteslutande svensk tillverkning är dess starka ledstjärna i bolaget. Expansionen och tillväxten har varit intensiv och spännande och de driver förutom butik lokalt i Nässjö också försäljning via e-handel och hos återförsäljare med butiker runt om i Sverige. Läs mer på www.alskaplat.se

 

Vårt aktiva uppdrag från början i ÄLSKAPLÅT var att fylla några tomma fönster! Vi kan väl säga att förvärvet av Stayhome.se blir ytterligare en dimension på just det ”problemet”. Nu kan vi förutom att fylla fönster även fylla varje hem och trädgård med en mängd härliga produkter inom både inredning, odling- och trädgårdssegmenten. Ett förvärv av ett välskött bolag som Stayhome.se ser ger oss stora möjligheter och en framtida potential med så väl egendesignade möbler, heminredning och produkter till trädgård och odling både i materialet plåt men även med andra material säger Anna Giss, VD och delägare hos #ÄLSKAPLÅT.

 

#ÄLSKAPLÅT har sedan årsskiftet 2021-2022 också en stark delägare i form av Herenco. Herenco är ett Jönköpingsbaserat familjedrivet ägarbolag i fjärde generationen. Herenco innehar förutom delägarskap i portföljbolagen Nolato, Balco, Lyko och Hövding även helägda bolag genom Emballator, Herenco Invest, Acticon, Leif Arvidsson, Miljöhallen Golv, Smålands plattsättning, Hagab och Nimex. Läs mer på www.herenco.com

 

När Herenco tog ett aktivt beslut om att vara en del av #ÄLSKAPLÅT och förvärv gjordes såg vi två drivna entreprenörer som hade lagt grunden till något med stor potential. Nu är det dags för nästa växel för bolaget och genom möjliga synergier, kompetens och marknadskännedom tror vi att dessa två bolag under samma paraply tillsammans kan bli ännu bättre, säger Lovisa Hamrin Herencos ägare.

 

Vi är StayHome.se

StayHome.se grundades redan 2011 i syfte att skapa en trygg e-handel som vilade på personlig service, mycket god produktkunskap och kvalitésprodukter.

 

Under åren har många kända svenska varumärken så som PR-Home, Star Trading, Westroth, Oscarssons Möbel, Skinnwille, Skandilock med flera fått läggas till i portföljen av varumärken och som är stark förknippade med just kvalitet. Vi brukar definiera vårt sortiment som "inredningsprodukter från staketet och in", alltså allt från utomhusprodukter som Blomlådor, Odlingskragar, Postlådor, Självvattnande Blomkrukor och lådor, Solcellslampor, Utebelysning och Terrassvärmare till inomhusprodukter som Fårskinnsprodukter, Belysning och Hallmöbler samt Dekoration. 

 

Våra viktigaste grundpelare är Trygghet, Kunskap, Kvalitét och Kundservice. Vi vill vara och är den personliga e-handeln där kunden alltid är i fokus. Snabba svar och stort engagemang för våra kunder är våra ledord - Vi erbjuder riktig Personlig service så att ni skall hitta rätt produkter för ert behov. Läs mer om oss i reportage hos Tidningen VillaNytt >>.

 

Vår Kundtjänst består av:

 

Johan Wallin:

Med lång erfarenhet inom Heminredning och Elektronikbranchen, bland annat 12år inom Möbeltillverkning och som Produktutvecklare inom möbelbranschen, samt ett stort intresse för Hem och Trädgård, så kan Johan svara på de flesta frågor rörande Trädgård & Odling, Belysning och Heminredning.


Snabba svar och stort engagemang för våra kunder är våra ledord - Vi erbjuder Personlig service så att ni skall hitta rätt produkter för ert behov. Johan är oftast den som svarar i vår kundtjänst när ni ringer eller mailar oss.

 

Anna Giss:

Vår VD som arbetar med ekonomi, har koll på våra siffror och administration.

 

Anne Johansson:

Arbetar med design, kampanjer och marknadsföring.

  

Kontakta oss
E-post: [email protected]
Telefon: 010-330 13 05