Odla i självvattnande krukor och blomlådor

 

 

Odla tomater i självvattnande blomlådor

 

På våren är det dags att sätta fröer och börja plantera blommorna. Nackdelen är att man under sommaren inte kanske kan ha dem under uppsikt då man åker på semester eller ligger på stranden för det mesta. Då är det skönt att veta att man hemma har en självvattnande blomlåda eller kruka som tar hand om självbevattningen och som ger rätt mängd vatten när man är borta.

 

Många kanske är osäkra på om man kan odla i en självvattnande blomlåda eller kruka. Det går alldeles utmärkt, i denna guide tänkte jag gå igenom hur man odlar och vad man kan odla i en självvattnande kruka och vad man ska tänka på. Hur man väljer rätt jord, olika tips, och vilken blomlåda man skall använda för vad. Som exempel tänkte jag visa hur man odlar tomater i en självvattnande blomlåda och väggampel.Är du ett företag, kommun, landsting eller en förening som vill handla av oss, så har vi stora förutsättningar för att kunna tillgodose dina önskemål. Förutom betalning via Klarna, så erbjuder vi även E-faktura eller vanlig traditionell faktura via epost eller brev. Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Läs mer


Självvattnande blomlådor och krukor guide

 

 

Självvattnande blomlådor och krukor från Lechuza

 

I denna guide tänkte jag gå igenom självvattnande blomlådor och krukor. Det är kanske ett begrepp nytt för många. Jag tänkte genomgående beskriva hur självbevattningen fungerar, hur man planterar blommor. Hur processen fortlöper och hur man ska sköta om sin blomlåda med blommor. Tänkte även visa ett par olika och vad som skiljer dem åt. Detta är en fortsättning på vår förra guide som ni finner här. Denna guide går ingående igenom självvattning.

 

Läs mer


Att välja rätt blomlåda guideAtt köpa blomlåda

Här har vi samlat de bästa tips och råden inför planteringssäsongen, när det gäller plantering, montering, material, underhåll mm. Så följ med här på guiden till den perfekta blomlådan för dig. Även om hur du köper din blomlåda online och hur enkelt och smidigt det går till. Hoppas vi kan leda dig fram till din perfekta blomlåda för odlingsäsongen.

 

På våren är det äntligen dags att ta fram sina blomlådor och blommor. Grannarna börjar hänga upp sina senaste kreationer. Då är det dags även för dig.

 

Har du inte blomlådan för detta år? Du kan vara lugn. För här ska jag guida dig fram till den perfekta blomlådan just för dig.

 

Frågorna man ska ställa sig är:

 

- Vilken blomlåda vill jag ha?

- Hur hänger jag upp blomlådan?

- Vilket material ska blomlådan ha för lättast underhåll?

- När bör jag ta ner blomlådan?

- Hur fungerar vinterförvaring?

- Hur köper man blomlådor online?

- Detta är några av frågorna vi kommer ta upp.

 

Läs mer