KRUKOR OFFENTLIG MILJÖ

Stora krukor för kontor och offentlig miljö

Visa som Rutnät List

70 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

70 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Växter och blommor på kontoret

Stora blomkrukor för inomhus- och utomhusbruk i slagtålig plast med högblank finish. Även robusta planteringskärl i cortenplåt. Vi har produkter som skapar trivsel till alla offentliga miljöer. Våra populära självvattnande krukor från Lechuza med snygg design och hög kvalité är perfekta för offentliga platser som kontor, restauranger, butiker med mera. Gröna växter till kontoret är en investering som skapar trivsel och välbehag. En frisk och syrerik miljö på jobbet är en förutsättning för att kunna arbeta effektivt. Växter hjälper även till att höja luftfuktigheten i kontorsmiljöer med torr luft. För att växterna ska trivas är det viktigt med rätt krukor och bevattning. Våra krukor från Lechuza har ett smart självbevattningssystem som ger dina blommor och växter rätt mängd vatten som gör att dom håller sig fina längre.

Växter som rumsavdelare

Våran stora blomlåda Cararo >> i högblank finish passar perfekt som rumsavdelare och tack vare inbyggda hjul kan du enkelt flytta blomlådan dit du vill. Få en bättre arbetsmiljö med fräscha växter som även förbättrar luftkvalitén samtidigt som blomkrukan skärmar av det öppna kontorslandskapet.

Stora krukor till entrén

Placera stora krukor i entrén och välkomna dina besökare med grönskande växter och vackra blommor. Välj bland krukor med högblank finish, stenimitation och robusta krukor i trendig cortenstål. Alla krukor är tillverkade av högklassigt material för att hålla i många år.

Airy Blomlåda - naturlig luftrening

I denna kategori hittar du även AIRY biologisk luftrenare - renar inomhusluften utan el och kemi. En AIRY är tillräcklig för att rena cirka 40 kubikmeter inom 24 timmar; utan el och i absolut tystnad. Resultatet är ren och friskare luft, ingen behöver huvudvärk och trötthet!