Laddar...

Självvattnande Blomlåda på hjul Cararo vit högglans L75cm

Lagersaldo

Skickas inom 3-5 veckor

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara 2-3 veckor

Artikelnr
74-18800
2495 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Blomlåda på hjul Cararo vit högglans L75cm H42cm
Elegant självvattnande blomlåda med smart självbevattningssystem som låter dina växter och blommor frodas under en lång tid. Blomlådan är tillverkad av slagtålig plast med högblank finish som är mycket hållbar. Cararo är en stor blomlåda som passar perfekt som rumsavdelare och tack vare inbyggda hjul kan du enkelt flytta blomlådan dit du vill. Få en bättre arbetsmiljö med fräscha växter som även förbättrar luftkvalitén.

Blomlådan tål utomhusväder och frost samt är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år. Det som ingår är självvattnande kruka, grusgranulat samt mätsticka som indikerar när det är dags att fylla på vatten. Dräneringsplugg finns i botten av krukan som kan användas när krukan står utomhus för att undvika övervattning.

OBS! Det tar 1-2 veckor innan självvattningen börjar beroende på blommor. Under denna tiden får man vattna på som vanligt. Manualer om hur man monterar och tar hand om sina blommor på bästa sätt i denna självvattnande krukan ingår.

Cararo ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö. Cararo är perfekt till det öppna kontorslandskapet när man önskar att skärma av. Eller varför inte placera i entrén och välkomna dina besökare med grönskande växter och vackra blommor. Blomådan passar givetvis lika bra i hemmamiljö.
Artikelnr74-18800 VarumärkeLechuza
FärgVit MaterialPolyeten
Höjd42,5cm Djup30cm
Bredd75cm
Snygga och populära blomlådor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design. Cararo ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Innerkrukorna har infällda handtag så det är lätt att lyfta ur dessa. Dräneringsplugg finns i botten av blomkrukan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.