Metervara Fårskinn

Hos StayHome kan du köpa fårskinn på metervara, Välj själv mått och färg. Populär produkt till kökssoffan, hallbänken eller som golvmatta.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vilken färg på fårskinn passar just dig?

Om du önskar ett färgprov på fårskinnet så skicka ett mail till [email protected]. Ange färgerna du är intresserad av och din adress så skickar vi provbitar hem till er så ni kan testa och jämföra vilket som passar just ert hem.

Läs vår guide om våra fårskinn

Fårskinnsguide - Allt om fårskinn >>

Vad kan man använda metervara i fårskinn till?

Låt fantasin flöda med fårskinn i metervara och använd det som inredningsdetaljer, möbelklädsel eller stolsöverdrag. Äkta fårskinn metervara med fårull som är 17mm hög. Fårskinnen har naturligt lockig fårull från Australiensiska får. Fårskinnet på baksidan har samma färg som ullen och sömmar eftersom man sytt ihop flera fårskinn. Bredden är 60cm och vi kan klippa till önskad längd. Önskar du att vi syr ihop flera bredder kan vi även lösa detta. Metervaran består av ihopsydda bitar som är väl matchade med varandra. Metervara fårskinn från Skandilock - Välj själv mått och färg. Populära färger är black, graphite, espresso, offwhite, moonlight, mix, scanidinavian grey och charcoal.

Några tips på användningsområden för metervara fårskinn

Att använda metervara i fårskinn kan vara en intressant och kreativ idé för olika projekt inom inredning, klädskapande eller hantverk. Här är några sätt du kan använda metervara i fårskinn på:

1. Sittunderlag eller kuddar: Skapa mjuka och mysiga sittunderlag eller kuddar genom att klippa fårskinnet i önskad storlek och sy enkla fodral av metervara. Det ger en varm och bekväm känsla, perfekt för vintermånaderna.

2. Mattor: Skapa egna fårskinnsliknande mattor genom att skära eller klippa metervaran i önskad storlek och form. Du kan även kombinera flera metervaror för att göra en större matta eller en mönsterkombination.

3. Plädar eller överkast: Använd metervaran för att skapa lyxiga och varma plädar eller överkast. Du kan kombinera flera fårskinnsmetervaror eller använda dem som accentdetaljer på en större pläd.

4. Väggdekoration: Klipp eller skär ut former från fårskinnsmetervaran och använd dem som dekorativa element på väggen. Det kan vara allt från stjärnor till djurmotiv.

5. Stolsdynor eller sittkuddar: Använd metervaran för att skapa bekväma stolsdynor eller sittkuddar. De blir både funktionella och dekorativa.

6. Barns lek- eller sovplats: Skapa en mysig lek- eller sovplats för barnen genom att använda metervara i fårskinn. Det kan vara som en liten sovalkov eller en plats för lek och fantasifulla äventyr.

7. Möbelöverdrag: Ge dina möbler en ny look genom att använda metervara i fårskinn som överdrag. Det kan ge en rustik och naturlig känsla till ditt hem. Speciellt populärt är att lägga metervara på en köksbänk eller kökssoffa.

8. Hund- eller kattbädd: Skapa en bekväm och varm plats för ditt husdjur genom att använda metervaran i fårskinn. Det kan vara som en säng eller en plats där de kan koppla av.

Innan du börjar arbeta med fårskinnsmetervara är det viktigt att du har rätt verktyg och kunskap för att hantera materialet på ett korrekt sätt. Fårskinn kan vara känsligt för värme och kemikalier, så se till att använda rätt sömnadstekniker och material för att undvika skador på skinnet.