Hallbänk

Hallbänk till din hall, fällbar väggstol och bänkar med fårskinn

Storsäljare är Nadja hallbänk i oljad ek med fårskinnslook

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 117

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Oscarssons Möbel Nadja Väggstol fällbar oljad ek
    30%
  2. Oscarssons Möbel Nadja Väggstol fällbar vitlack
    30%
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 117

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Svensktillverkade hallpallar och hallbänkar i hög kvalitet

Behöver du något att sitta på i hallen för att knyta din skor eller kanske ha som avlastningsyta när du kommer hem? Du hittar här ett stort utbud av små och stora hallpallar och bänkar i färgerna svart, vit, vitpigmenterad och ek från Westroth och Oscarssons Möbel. Populära bredder på en hatthpall eller bänk är 58cm och 90cm. Dessutom har vi två fällbara modeller som du enkelt och smidigt fäller upp mot väggen när dom inte används, smart, enkelt och platsbesparande. Våra bänkar och hallstolar har mycket hög kvalitet och livslängd.

Ivar fällbar hallpall från Westroths möbler

I sortimentet finns bland annat populära Ivar hallpall från Westroth. Denna hallpall har en sits som är fällbar och passar perfekt i små utrymmen. Om du har en liten hall eller ett trapphus där du vill kunna sitta och vänta så kan Ivar vara ett bra alternativ. Ivar finns i oljad ek, vitlackad, svartlackad och björk.

Nadja, Meja, Alme, Cora och Zeve hallbänkar med äkta fårskinn från Oscarssons

Placera en snygg hallbänk i hallen så har du en bekväm sittplats att knyta skorna vid eller bara vila en stund. Smart hallbänk med skohylla under. Välj ur ett brett sortiment av olika modeller och färger. Nadja och Meja hallbänkar i oljad ek med fårskinnslook är en av våra storsäljare.