Blomlådor, krukor, postlådor, terrassvärmare, utomhusbelysning till er BRF - Bostadsrättsförening - Förvaltare- Samfällighet

Maila eller ring oss gärna så vi kan hjälpa till med rådgivning, faktura och era önskemål om leverans etc.
Visa som Rutnät List

57 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

57 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Köp självvattnande blomlådor & självvattnande krukor till er innergård i bostadsrättsföreningen -BRF,

Köp krukor i hög kvalitet med självbevattning. Våra krukor klarar även utomhusklimat och är frostsäkra. Låt blommorna stå ute på innergården på sommaren och flytta med dem in på vintern till trapphuset eller kanske något samlingsrum.

Vi är experter på krukor och blomlådor till bostadsrättsföreningar

Vi hjälper er att hitta rätt modell, storlek och färg för jus era önskemål. Ring eller maila så kan vi bistå med fakturor, fraktönskemål etc. Önskar ni presentationsunderlag inför er styrelse så kan vi hjälpa er med detta.

Terrassvärmare till er bostadsrättsförening

Ofta har en BRF en innergård och balkonger och då kan det behövas någon värmare för kyliga sommarkvällar. Hos oss hittar du traditionella infravärmare, golvstående värmare och hängade takvärmare. En favorit är vår Verona hängade terrrassvärmare.

Väggstol för trapphus eller hiss till er BRF

Ivar väggstol är en populär stol att använda i ett trapphus. Vill du kunna sitta och vänta på en taxi eller färdtjänst så ska du ta en till på Ivar väggpall. Denna är uppfällbar och tar nästan ingen plats när den inte används, endast 7cm djup i hopfällt läge.

Utomhusbelysning till er BRF

Behöver ni utelampor i högsta kvalitet ska ni titta på sortimentet från Norlys. Dessa taklampor, vägglampor, stolplampor, pollare är tillverkade i aluminium och rostar aldrig. Norlys armaturer rekommenderas av elektriker när det ska vara robusta och lampor med lång livslängd.