FUNKY BLOMLÅDA

Funky blomlåda, väggampel, kruka och hängampel från Ventura Design

Visa som Rutnät List

22 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

22 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Funky Blomlåda 90cm

Venturas populära Funky Blomlåda >> i metall med böjd form är tillverkade i Sverige av varmgalvaniserad plåt, vilket tryggar för en lång livslängd. Funky blomlådor kan hängas upp på vägg eller över ett balkongräcke. Varje blomlåda har dräneringshål i botten. Köp Funky blomlåda i svart, vit, röd eller zink. Venturas populära Funky blomlådor i metall är tillverkade i Sverige av varmgalvaniserad plåt, vilket tryggar för en lång livslängd. Funky blomlådor kan hängas upp på vägg eller över ett balkongräcke. Varje blomlåda har dräneringshål i botten.

Funky Väggampel 45cm

Denna mindre Funky blomlåda som är 45cm bred kallar vi för Funky Väggampel >> och passar bra under ett mindre fönster eller på den mindre balkongen. Det finns 2st hål bak för upphängning.

Funky Hängampel 20cm

Populära Funky Hängampel >> serien från Ventura Design. Stilren ampel att plantera dina blommor och växter i. Svart odlingskruka och 3st länkar som är 1m långa ingår.

Hur hänger man upp en blomlåda

Jo, det är enkelt. Det behövs just balkonghållare och det är precis som det låter speciellt framtagna för att hänga upp sina blomlådor på en balkong närmare bestämt ett räcke. Monteringen är inte svårare än förra metoden om det finns nyckelhål för då hänger man upp konsolerna(som det även kallas) i räcket för att sedan hackapå blomlådan via nyckelhålen i hållarna. Här behöver du inte skruva fast hållarna, även om möjligheten finns. Det sitter en skruv i toppen man kan skruva i för stabilitet men inte nödvändigt. Eftersom blomlådans tyngd gör att blomlådan sitter stadigt på alla räcken. Venturas balkonghållare kräver att räcket är minst 9cm. Det finns dock en lösning. Har du t ex ett mindre räcke så kan du sätta en liten kloss för montering. På ett runt räcke blir det dock svårt med denna modell. OBS Alla blomlådor har inte nyckelhål.

Köpa konsol eller balkonghållare till blomlådor och balkonghållare till Funky Blomlåda

Det finns även en annan typ av balkonghållare specifikt framtagna till våra självvattnande blomlådor. Dessa har inga nyckelhål. De använder inte skruvar utan istället ett snöre för att vira runt räcket sedan i konsolen där man låser den. Enkel metod. Endast skruva fast dessa i blomlådans botten. Dessa är speciellt framtagna till våra självvattnande blomlådor. Dessa har även justerbara distanser. Vilket betyder att man enkelt kan ändra avståndet mellan räcket och blomlådan till optimalt läge så som man vill ha det. Dessa upphängare passar även till runda räcken. Så överväg dessa ifall du har ett runt räcke till din balkong eller altan. Ska du ha din låda upphängd på en balkong eller altan där man inte kan skruva direkt i väggen så finns balkonghållare för detta ändamål där du endast lägger på hållaren sen hakar på blomlådan. Det finns en hållare för runda räcken. Dessa är tillverkade för våra självvattnande blomlådor vilket kanske blir ett bättre val om har ett runt räcke. Balkonghållare ingår inte när du köper blomlåda. Tänk på detta, eller rådfråga oss om du behöver konsoler. Våra plastblomlådor kan inte skruvas i väggen utan måste ha konsoler för att sitta på väggen.