FÖNSTERLAMPOR

Vackra fönsterlampor till fönstret

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 106

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. August Fönsterlampa opal 25cm
  20%
 2. Sarah Taklampa 18cm PR Home
  20%
  Sarah Taklampa 18cm
  749 kr 599 kr
 3. Ashby Fönsterlampa guld 19cm PR Home
  20%
 4. PR Home Linda Lampfot i trä brun 52cm
  20%
 5. PR Home Ample fönsterlampa guld 15cm
  20%
 6. PR Home Circle fönsterlampa krom 35cm
  20%
 7. PR Home Circle fönsterlampa krom 25cm
  20%
 8. PR Home Circle fönsterlampa krom 45cm
  20%
 9. August Fönsterlampa klar 25cm
  20%
 10. August Fönsterlampa klar 15cm
  20%
 11. Gabby fönsterlampa grön 15cm
  20%
 12. PR Home Fru Nilsson Lampfot svart 41cm
  20%
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 106

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Hängande fönsterpendlar eller lampor på fot

En fönsterlampa ger ett mysigt intryck och tar liten plats i fönstret. Välj bland fönsterlampor och sladdställ med lampor. I vårt utbud hittar du fönsterbelysning från välkända varumärken som Markslöjd, PR Home, Star Trading, Aneta, Scanlamps och många fler. Dekorera fönstret och hemmet med hängande fönsterpendlar eller lampor på fot. Lys upp fönstret med en vacker fönsterlampa. En fönsterlampa ger ett mysigt intryck och tar liten plats i fönstret. Välj bland tusentals fönsterlampor och pendlar från vårt sortiment. Här hittar du klassiska, moderna och stilrena lampor att placera i fönstret.

Vilken fönsterlampa passar i ett stort fönster?Valet av fönsterlampa beror på flera faktorer, inklusive din personliga smak, inredningsstil och storleken på det stora fönstret. Här är några olika typer av fönsterlampor som kan passa bra i ett stort fönster:

Hängande pendellampa: Om du har tillräckligt med takhöjd kan en stor hängande pendellampa vara en imponerande och dramatisk lösning. Det kan vara ett konstverk i sig själv och fungera som en central blickfång.

Fönsterlampor i glas eller kristall: Lampor med glas- eller kristallinslag kan reflektera ljuset på ett vackert sätt och skapa en elegant atmosfär. De kan också vara vackra att titta på, särskilt när solen skiner på dem.

Golvlampor: Om du har tillräckligt med utrymme nära fönstret kan en stor golvlampa vara ett bra val. Den kan både ge belysning och fungera som en dekorativ element i ditt stora fönster.

Väggmonterade lampor: Om du vill spara utrymme kan väggmonterade lampor vara ett utmärkt alternativ. De kan monteras på väggen bredvid fönstret och skapa en mjuk och indirekt belysning.

Justerbar belysning: Om du vill ha flexibilitet i belysningen kan du överväga en lampa med justerbara armar eller spotlights. På så sätt kan du rikta ljuset dit det behövs mest.

Naturlig belysning: I ett stort fönster kan det också vara trevligt att låta så mycket naturligt ljus som möjligt komma in. Överväg att använda tunna gardiner eller inga gardiner alls för att maximera ljusflödet.

Viktigt att tänka på din personliga stil och hur du vill att fönsterlampan ska passa in i din inredning. Välj en lampa som kompletterar din befintliga inredning och ger den önskade belysningseffekten.Välja en snygg fönsterlampa

En fönsterlampa är en typ av lampa eller belysningsarmatur som är avsedd att placeras eller monteras nära ett fönster. Dessa lampor är utformade för att förbättra belysningen i området runt fönstret och kan användas för att skapa en mysig atmosfär, för att läsa eller för att ge extra belysning på natten.

Fönsterlampor finns i olika stilar och utföranden för att passa olika inredningspreferenser. De kan vara väggmonterade, hängande från taket som pendellampor eller sitta på en fönsterbräda. Vissa fönsterlampor är specifikt utformade för att komplettera fönsterdekorationer som gardiner eller persienner och kan vara dekorativa i sig själva.

Syftet med en fönsterlampa är att förbättra både belysningen och estetiken i närheten av ett fönster, vilket kan vara särskilt användbart på kvällen när naturligt ljus är begränsat eller när du vill skapa en särskild atmosfär i ett rum.