PLANTERINGSLÅDA

Större planteringslådor för inomhus och utomhus

Visa som Rutnät List

27 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Kruka Cortenstål rost 80x40cm
  17%
  Kruka Cortenstål rost 80x40cm
  1495 kr 1240 kr
 2. Kruka Cortenstål rost 50x40cm
  9%
  Kruka Cortenstål rost 50x40cm
  875 kr 795 kr
 3. Kruka Cortenstål rost 40x30cm
  8%
  Kruka Cortenstål rost 40x30cm
  645 kr 595 kr
Visa som Rutnät List

27 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Stora planteringslådor för din uteplats

Trio blomlådor är stora planteringslådor med självattnade funktion. Trio finns i storlekarna 100cm och 130cm. Båda planteringslådorna har 3 större insatser som går att lyfta ur separat vid plantering och skötsel av lådan och växterna. I dessa blomlådor kan du planerat allt från sallader, till blommor och små buskar och träd. Kanske ett apelsinträd eller citronträd. Som tillbehör till Trio finns en fotställning som vi kallar för pidestal samt en spalje om du vill odla klättrande växter.

Planteringslåda till grav

Alla som har en grav att sköta vet hus svårt det är med bevattning och skötsel av blommorna. Är de för våta eller har de torkat ur? Vår gravlåda hjälper dig. Du kan välja att gräva ner den i marken (om det är ok för kyrkogårdsförvaltningen). I så fall rekommenderar vi att du skruvar ur dräneringspluggen i botten och lägger ca 5 cm sand/grus under blomlådan så det finns naturlig dränering i backen. Denna planteringslåda har självbevattning, dvs den har ett vattenmagasin i botten med en överrinningspip. När det regnar för mycket så rinner överskottsvattnet ut. Det finns även en mätsticka som visar om du behöver vattna eller ej.

Rostiga planteringslådor och planteringskärl

Intresset är stort för rostiga trädgårdsurnor och lådor. Cortenstål rostar när de används utomhus. Fördelen med bruna planteringslådor är är att de smälter in naturen. Vi har många planteringskärl i ett flertal storlekar och modeller.