SJÄLVVATTNANDE KRUKA

Automatisk bevattning för dina blommor och krukväxter

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 141

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
  1. Funky Kruka zink H40cm Ventura
    Ventura Funky Kruka zink H40cm
    245 kr
    Slut i lager
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 141

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Investera i krukor som sköter bevattningen åt dig

Med självvattnade krukor från Lechuza slipper du tänka på att vattna dina blommor och plantor dagligen. Det är perfekt för dig som är trött på vissna eller slokande blommor på balkongen, i trädgården eller i hemmet. Med en smart blomkruka kan alla ha gröna fingrar. Här på Stayhome hittar du ett brett utbud av krukor med automatisk bevattning för att passa i alla hem.

Självvattnande kruka för utomhus bruk

En självbevattningskruka är ett utmärkt val att ha ute på somrarna. Det är lätt att glömma bort att vattna blommorna under sommardagarna när vi ofta är upptagna med annat. Därför är en smart kruka som vattnar blommorna åt dig ett perfekt alternativ. Det finns en mängd varianter som du kan ha utomhus. Välj en fin blomlåda att hänga på balkongräcket eller väggen, de finns i flera utföranden. Se våra krukor från Lechuza, Clasrius och Mast Have.

Självvattnande kruka för inomhus bruk

Det kan även vara svårt att komma ihåg att vattna blommorna inomhus. Eller är du kanske ofta bortrest och inte vill stressa släkt eller vänner med att vattna dina blommor. En självvattnande kruka i stor modell är en väldigt snygg inredningsdetalj att ha ståendes på golvet. Vi erbjuder fina, höga krukor på hela 75 centimeter i färger såsom svart och vitt. Om du vill ha en ännu högre självvattnande kruka har vi även modeller på 105 centimeter. De har läcker metallic-finish och finns i både högglansig svart och grått. Med en snygg kruka räcker det med en grön växt för en bra kombination.

Fördelar med automatisk bevattning i kruka

Eftersom många av oss lever stressiga liv med jobb, familj, vänner och ett hem att ta hand om är det inte alltid vi kommer ihåg våra växter och blommor. Det är inte heller lika charmigt med plastblommor eller plastväxter. Levande växter förbättrar inomhusklimatet och de är dessutom mycket finare är konstväxter. När du väljer självvattnade krukor behöver du inte längre oroa dig över att ta kål på växterna, krukorna sköter deras bevattning alldeles på egen hand. Många av våra självvattnade krukor behöver bara fyllas på var tredje månad, och de har någon typ av funktion som visar dig när det är dags. Dessutom brukar de ha dränering som gör att växterna inte heller övervattnas. Några smarta blomkrukor har dessutom inbyggd luftrenare, vilket är perfekt både för privatpersoner och företagare som vill ha ett bättre inomhusklimat.

Välj den kruka som passar dig

På Stayhome har vi självvattnade krukor i en mängd utföranden för att du enkelt ska hitta en som passar dig. Oavsett om du vill ha en rektangulär kruka eller en självvattnande kruka i liten modell kommer du att hitta det här. Blomkrukorna är dessutom UV-beständiga och mycket hållbara för att de ska kunna stå ute under flera år utan åverkan. De tål även frost vilket innebär att de kan stå ute året runt. Våra självvattnade krukor passar även utmärkt för dig som vill plantera örter och grönsaker på balkongen eller i trädgården. Det är inte bara tidsbesparande att slippa vattna plantor och blommor dagligen, du har större chans att lyckas med din lilla odling.