Självvattnande Hängampel Nido Cottage Mocka Höjd 23cm

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 5-10 dagar

Artikelnr
22-15195
465 kr 395 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Hängampel Nido Cottage Mocka 23cm hög
Funktionell och exklusiv hängampel i konstrotting med självvattning.
Allt ingår för att börja direkt, innerkruka med självbevattning samt grusgranulat för botten. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader. Dräneringsplugg finns i botten av krukan så krukan kan användas utomhus. Krukan tål frost och består av slagsäker plast som är mycket hållbar. UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. Innerkrukan är perfekt för vinterförvaring. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år.

OBS Det tar ca 1-2 veckor innan självvattningen börjar. Ingår även manualer om hur du sköter dina blommor och blomlådan.

Krukan rymmer ca 1,9 liter vatten och 6 liter jord. Upphängningen klarar 10kg. Om du tar bort upphängningen kan du använda krukan på ett bord eller golv.
Mer info
Snygga och populära hängamplar från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Dräneringsplugg finns i botten av blomkrukan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.
Teknisk data
Artikelnr: 22-15195 Varumärke: Lechuza
Färg: Brun Vikt (kg): 3.0
Material: Polyeten Längd: 27cm
Höjd: 23cm Djup: 27cm
Bredd: 27cm Modell: Nido Cottage Mocka