LECHUZA - Blomlådor

Självvattnande krukor från Lechuza

Ett stort utbud av självvattnande blomlådor och tillbehör. Plantera smart, snyggt & enkelt i självvattnande krukor & blomlådor.

Snygga och populära krukor och blomlådor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger för balkong, altan och hem. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design. Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul.

Vi på Stayhome erbjuder ett brett sortiment av Lechuzas blomlådor. Hos oss hittar du bland annat deras självvattnande krukor, balkonglådor, och tillbehör.
Om du saknar någon blomlåda från Lechuza - kontakta oss på StayHome så hjälper vi dig gärna!

Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 257

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

Artiklar 1-72 av 257

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Populära kategorier från Lechuza 

I StaHomes sortiment av Lechuza kan du finna ett brett utbud av produkter. En stor del av sortimentet består av självvattnande blomlådor och krukor, du kan se hela vårat sortiment av självvattnande krukor och tillbehör här.

Lechuza har även tillbehör som fastsättningsband, plantrollers, konsoler/väggfästen och granulat. Hela StayHomes Odling & Blomlådor sortimentet kan du hitta här.

Om Lechuza

Lechuza startade år 2000 i Tyskland. Tack vare deras höga kvalite på plasten som används (samma tillverkare som gör plasten till leksakerna från PLAYMOBIL) lyckades Lechuza sticka ut med blomlådor som håller. Detta bidrog till att Lechuza har växt kraftigt och nu säljs deras blomlådor i över 70 länder.

2015 breddades deras sortiment. Nu tillverkar Lechuza även möbler i mordern och vävd design. 

Självbevattningssystem

Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader. Innerkrukorna har infällda handtag så det är lätt att lyfta ur dessa. Dräneringsplugg finns i botten av blomlådan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.