Självvattnande Balkonglåda Cube Color Triple 40cm vit

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
74-13680-lag
365 kr 329 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Balkonglåda Cube Color Triple 40cm vit
Fin odlingslåda med smart självbevattningssystem som tar hand om dina växter i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Plats för 3st plantor. Passar perfekt i fönstret eller balkongen för att plantera blommor eller odla örter och kryddor i. Konsoler ingår som går att använda till räcke som är max 5,5 cm brett.

Nu kan du plantera basilika, timjan, rosmarin och andra kryddor och alltid ha färska kryddor på köksbänken. I Lechuza Cube Color Triple blir utbudet av färska örter stort.

Krukan är tillverkad av slagtålig plast som är mycket hållbar och tål utomhusväder och frost samt är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år.

Instruktionsmanualer ingår om hur du planterar i krukan och sköter dina växter på bästa sätt.

Instruktionsfilm på hur vattningen fungerar. OBS! Engelskt tal & textKlicka här
Mer info
Snygga och populära blomlådor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Dräneringsplugg finns i botten av blomlådan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.
Teknisk data
Artikelnr: 74-13680-lag Varumärke: Lechuza
Färg: Vit Vikt (kg): 3.0
Material: Polyeten Höjd: 13,5cm
Djup: 14cm Bredd: 40cm

Köp till