Möbler och hallmöbler

Inred hemmet med möbler & hallmöbler av hög kvalité

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Snygga Möbler online - Inred ditt hem med snygga och rejäla möbler av hög kvalité från Svenska varumärken.

Välj bland våra snygga möbler! Vi har ett brett sortiment av möbler för alla hemmets rum. Vi har möbler i olika modeller, färger, stilar och designer. Här hittar du garanterat möbler som passar till just ditt hem. Vi har moderna, klassiska, trendiga och praktiska möbler att enkelt inreda hemmet med. Vårt sortiment av inomhusmöbler består av allt från fåtöljer och pallar till matbord och soffbord. Upptäck vårt stora sortiment av fina hallmöbler från Svenska Oscarssons Möbel, Westroth och Habo. Tidlös design och mycket hög kvalité. I sortimentet finns, hatthyllor, skohyllor, klädhängare, byråer, hallbänkar, vinställ, soffbord och mycket mer.

Den praktiskt fällbara väggstolen Ivar och smarta fotstödet Oscar från Westroth är två mycket populära storsäljare som du hittar i sortimentet. Westroth tillverkar dessa möbler på egen fabrik i Kulltorp i Småland. Småskalig tillverkning och tradition genom flera generationer av familjen Westroth.

Oscarssons Möbler har sin design och tillverkning i Smålänska Ruda, där tillverkar dom alla möbler just för dig, och endast på beställning, du får därför vänta ca 2 veckor men får en fantastiskt fin och Svensktillverkad hallmöbel som håller i generationer. Oscarssons har även många fina pallar klädda med fårskinn och soffbord för alla hemmets rum. En Svensk hantverkstradition för Svenska hem.