Laddar...

Cora Sideboard 80cm svartbetsad ek/svart stål

Lagersaldo

Tillverkas på beställning 2 veckor

Leveransinfo

Endast 49kr i frakt inom Sverige

Lagersaldo
I lager

Tillverkas på beställning, 2 veckor

Artikelnr
55-30-550-SE
5495 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

  • Frakt endast 49kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Cora Sideboard 80cm svartbetsad ek/svart stål

Svensktillverkat högkvalitativt sideboard i massivträ från Oscarssons Möbler.
Cora är ett snyggt och stilrent avlastningsbord i massiv ek med modern design, med ståldetaljer i svart pulverlack. Kombineras med fördel med Cora Hatthylla, Skohylla samt kroklister i samma serie.
Cora sidobord finns i flera färger och passar perfekt i hallen för avlastning och förvaring av plånböcker, nycklar, handskar mm.

Bred och rymlig låda samt praktisk avlastingshylla i benstativet. Lådan är utrustad med kullagrad stålskena med fullutdrag, vilket betyder att lådan går att dra ut hela vägen för bra överblick och åtkomst till innehållet.

Mått:
Bredd 80cm
Höjd 79cm
Djup 37cm

Alla möbler från Oscarssons tillverkas omsorgsfullt på beställning i Småländska Ruda, leveranstiden är därför ca 2 veckor från beställning till leverans, du får garanterat en möbel som håller hög kvalité och som för den svenska hantverkstraditionen vidare.
Artikelnr 55-30-550-SE Varumärke Oscarssons Möbel
Färg Svart Material Ek
Höjd 79cm Djup 37cm
Bredd 80cm
Oscarssons Möbel är en svensk leverantör av kvalitetsmöbler i exklusivt trämaterial till hemmet. Hallmöbler designade och tillverkade i Småland. Hallbänk, byrå, klädhängare, skohylla, hatthylla eller snygg hallpall med fårskinnsklädsel.