Markpostlåda

Köp en säker och prisvärd markpostlåda med lås

Visa som Rutnät List

29 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

29 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Köp Markpostlådor med smarta funktioner & lås

Dessa markpostlådor är tillverkade för att klara vårt nordiska klimat under många år. Förzinkad och galvaniserad plåt och lackerade med UV-beständigt polyesterpulver tryggar en lång livslängd. Markpostlådor med lås från våra leverantörer Cofa Safepost, Biggi, Habo och Berglund. Här presenterar vi ett antal olika markpostlådor med smarta funktioner och lås. Markpostlådor som hjälper dig att förvara många dagars post. Ingjutningsfästen och markfästen finns som tillbehör så du enkelt kan montera din markpostlåda. För att hitta mer information om våra markpostlådor och deras montering så klicka på länken här. Postlådor guide

Köp Paketpostlådor i metall i hög kvalitet

Nackdelen med låsbara postlådor är att inkastet blir mindre eftersom man inte skall kunna nå posten utifrån. Möjligheten för paket blir obefintlig, men det finns ett alternativ.
Berglund Stil 4000 En paketpostlåda som är speciellt framtagen för paket. Speciell konstruktion för att paket skall komma in men inte händer eftersom luckan fälls upp och händerna blockeras. Paketet glider däremot ner när man fäller upp inkastet. Får inte paketet plats så kommer det till närmaste ombud istället. Undvik detta med en väl tilltalande och säker markpostlåda tillverkad specifikt för detta ändamål med ASSA-lås.

Köp Paketpostlådor i hög kvalitet till företag, förening, BRF

En paketpostlåda som är framtagen för paket och större brev. Speciell konstruktion för att paket skall komma in men inte händer eftersom luckan fälls upp och händerna blockeras. Paketet glider däremot ner när man fäller upp inkastet. Får inte paketet plats så kommer det till närmaste ombud istället. Undvik detta med en väl tilltalande och säker markpostlåda tillverkad specifikt för detta ändamål med ASSA-lås. Det finns även postlådor med App-styrning. Kontakta oss på stayHome så hjälper vi dig att finna den modell som du söker.