FÖRRÅD

Väggförråd & Timmerförråd från Vibostugan

PÅ GRUND AV STOR EFTERFRÅGAN KAN VI EJ ERBJUDA NÅGRA FÖRRÅD UNDER RESTEN AV 2021

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Kompletta byggsatser förråd till bra priser

Få ordning i trädgården med ett snyggt och säkert förråd till förvaring av dina trädgårdsredskap, utemöbler, cyklar med mera. Hos StayHome.se hittar du förråd för olika behov och budgetar. Våra förråd levereras som kompletta byggsatser som är tillverkade i Sverige av Vibostugan på deras egen fabrik i Ambjörnarp i södra Västergötland. Hög kvalité med lång livslängd till ett bra pris är gemensamt för deras lekstugor och förråd. Enkla byggsatser som är kul att bygga ihop.

Väggförråd - Litet förråd att placera mot husväggen

För dig som är i behov av ett mindre förvaringsutrymme eller har en mindre trädgård är Väggförråd 2,5m² >> från Vibostugan ett perfekt alternativ. Ett litet förråd som man lätt passar in på husväggen. Levereras med färdiga väggsektioner samt enkeldörr med ledhasp och hakgångjärn. Trägolv ingår. Ytbeläggning till taket ingår dock inte. Välj själv mellan papp, plåt och andra material som håller fukten borta.

Timmerförråd - Knutinramad timmerstuga

Förrådet Roasjö Timmerstuga 12,3M² >> är ett större förråd för dig som har mer plats på tomten och behöver mer förvaring. Huset levereras i delar som är enkla att montera ihop. Takpapp eller plåt ingår ej. Måla förrådet i den färg som passar bäst till ditt hus.

Fri hemleverans av ditt förråd

Alla våra förråd skickas inom 2-5 dagar och levereras med lastbil med lyftkran hem till dig eller till den adress du vill ha den till. StayHome.se står för frakten. Observera att förråden levereras omonterade och omålade som byggsatser. Färdiga väggsektioner som man själv sätter ihop med medföljande spikar och skruvar. Ytbeläggning till taket ingår dock inte. Välj själv mellan papp, plåt och andra material som håller fukten borta. Önskar man att förrådet ska stå på plattor eller plintar köper man det själv. Förvara trädgårdsredskap, utemöbler, cyklar och med mera säkert i ett förråd. Kompletta svensktillverkade byggsatser från Vibostugan.