HYLLOR & SKÅP

Skåp, prydnadshyllor, lådhyllor och mycket mera

Visa som Rutnät List

11 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

11 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Hyllor och skåp som förvaring

En hylla är en ovärderlig möbel i ditt hem och hos StayHome hittar du många olika modeller och varianter. Hyllan kan du ställa på golvet eller ha som vägghylla i kök, badrum eller sovrummet. En snygg och praktisk förvaring där du kan förvara böcker och andra föremål. Hos StayHome hittar du stilrena hyllor från märken som Mogihome och RGE Design. Du kan också förvara dina saker i ett praktiskt vitrinskåp. I vårt sortiment har vi flera modeller i naturmaterial som vitoljat eller rökt trä samt metall.

Hyllor och skåp i olika modellerVåra skåp i trä finns med både dold och öppen förvaring där du kan visa upp din vackra servis eller förvara eleganta vinglas. Vitrinskåp som är tillverkad i vitoljad ek och tillverkad i klassisk skandinavisk design visar hur form och funktion kan samspela. Modellen har två dörrar och fyra hyllplan. Kanske behöver du bara en liten hylla till din förvaring av kokböcker eller prydnadssaker. Hos oss finns en liten svenskdesignad retrohylla i svart eller vit modell som skruvas upp på väggen och som har justerbara hyllplan. En klassisk hylla i vit nyans passar i de flesta hem. Vi har flera olika modeller i trä och metall. Vi har även läckra stringhyllor att sätta upp på väggen, eller varför inte en vägghylla i vitlackerad metall och furu. Om du föredrar ett svart skåp som står stadigt på golvet kan du klicka hem ett snyggt vitrinskåp i metall/glas. Här finns två hyllplan och en smidig låda där du kan förvara mappar eller foton. Ett trendigt skåp som du också kan ha i badrummet.

Hyllor och skåp som inredningEn hylla i svart blir en trendig möbel som kontrasterar mot böckerna eller föremålen du placerar på den. I vårt sortiment hittar du bland annat en stor svart vägghylla med tre robusta hyllor i svartlackerad MDF, samt stomme i lackat stål och konsoler. Denna hylla passar in i de flesta rum tack vare sin stilren karaktär. Vi har även smarta vägghyllor i 2-pack som kan hängas på väggen som en tavla med krokar. Som en snygg inredningsdetalj kan du placera en blomkruka eller en spegel på hyllan. En hylla i trä är ett säkert kort i hemmet eftersom materialet smälter in bra och ger en klassisk känsla. En trähylla från Westroth garanterar svensk kvalitet då detta småländska företag har lång erfarenhet av möbelproduktion och producerar hyllor med svensk design, kvalitet och funktion. Du kan välja om du vill ha ett naturligt träslag eller om det ska vara lackerat i svart eller vitt. Varför inte kombinera med en trähylla med inslag av metall och med en stomme i silverlackerad metall som ett spännande inslag.

Hyllor och skåp i svensk designEn stringhylla är en klassisk retroprodukt som är lätt men stabil och har en tidlös och minimalistisk design. Stringhyllan skapades av Nisse Strinning som var en stor formgivare i mitten på förra århundradet och var med och lade grunden till begreppet Scandinavian design. I vårt sortiment har vi flera stringhyllor i olika material och storlekar. Det är en möbel som tack vare sin tidlösa design kan finnas i ditt hem i många år eftersom den både är funktionell och smart, och den passar i alla slags rum. Du kan sällan få för mycket skåp i ditt hem, oftast behövs mycket praktisk förvaring till alla ägodelar och prydnadssaker. Vitrinskåp är både praktiska och snygga. En modell i vitoljad ek finns i två olika storlekar, en med två dörrar och även ett singelskåp med en dörr som passar både i vardagsrum och kök. Den kan även vara en praktisk möbel i badrummet för att förvara handdukar eller andra badrumsprodukter. Ett vitrinskåp blir extra vackert med belysning, vilket även blir en snygg punktbelysning i rummet.