TILLBEHÖR TILL SJÄLVVATTNANDE KRUKOR & BLOMLÅDOR

Tillbehör, granulat, konsoler, piedestal, plantroller till självvattnande krukor & blomlådor

Visa som Rutnät List

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
  1. Yula Vattenkanna vit/grå 1,7L Lechuza
    10%
  2. Lock reservdel till Balconera 50/80 1st
    10%
Visa som Rutnät List

26 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Granulat till Lechuza självvattnande krukor och blomlådor

Smarta tillbehör till Lechuza krukor och blomlådor. Plantroller med hjul under krukan underlättar mycket för dig när du vill flytta din kruka vid vattning, städning samt att rotera växten för jämn växtlighet. Granulat bör bytas efter säsong eftersom mineralerna blivit förbrukade. Här hittar du även konsoler till balkonglådorna så att du kan hänga dem enkelt och snyggt över balkongräcket. Köp gärna till PICO Pip-utbyggnadspip som passar till alla vattenkannor och gör det enkelt att vattna dina blommor och växter i självvattnande krukor. Granulat >> till självvattnande krukor och blomlådor. Granulatet består av stenar och mineraler som ger dina blommor den näringen de behöver och fördelar vattnet bättre till växterna. Placeras i botten på krukorna och blomlådorna.

Konsoler och väggfästen till Balconera Balkonglåda

Häng upp Lechuzas självvattnande blomlådor Balconera 50/80 med Konsoler/Väggfästen >>. Kan monteras på runda och kantiga balkongräcken med en omkrets upp till 38cm. Mjuka textilband skyddar mot repor. Maxvikt 25kg. Kan även monteras på vägg. Finns svarta och vita konsoler till Balconera blomlådor.

Pip till vattenkanna

Köp gärna till PICO Pip-utbyggnadspip >> som passar till alla vattenkannor och gör det enkelt att vattna dina blommor och växter i självvattnande krukor. Den vinklade pipen gör att risken för att spilla vid vattning minskar eftersom man kommer åt påfyllnadshålet i krukan lättare.