Självvattnande kruka Cube Cottage 40cm Mocka

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 5-10 dagar

Artikelnr
22-15385
995 kr 896 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande kruka Cube cottage 40cm i mockabrun för utomhus och inomhus. Snygg kubisk kvalitetskruka i konstrotting med självbevattning som passar perfekt tillsammans med dina utemöbler i rotting t ex. Kan med fördel användas utomhus på altanen eller i trädgården.

Krukan sköter bevattningen av dina blommor och växter samtidigt som den är en snygg inredningsdetalj. Tillverkad i mockabrun rotting. Den perfekta krukan för dig som inte hinner och kan vattna när det behövs. Krukan ger rätt mängd vatten åt dina blommor och kan både användas inomhus och utomhus med överfyllnadsskydd och dräneringsplugg. Väldigt smart och behändig kruka med innerkruka med patenterade handtag vilket gör det lätt att lyfta ur innerkrukan och kan förvaras inomhus under vintern. Krukan består av frosttålig plast som är UV-skyddad för att inte förlora färgen i solen.

Det som ingår är kruka med löstagbar innerkruka och vattenmätare med sticka som talar om hur mycket vatten som finns i reservoaren samt grusgranulat som är sten som innehåller mineraler och näring till dina växter och blommor vilket även gör att rötterna lättare tar upp vattnet.

Monteringsanvisningar och skötselråd ingår.

OBS det tar några veckor innan självvattningen börjar, innan dess får man fylla på som vanligt sen sköter krukan bevattningen upp till 3 månader beroende på dina växter.
Mer info
Exklusiva blomlådor från Clarius / Lechuza med bevattning. Trendiga krukor och blomlådor för både inomhusbruk och utomhusbruk, alla kompletta med innekrukor & bevattningssystem. Allt för att uppnå en optimal växtmiljö. Välj mellan massor av modeller & färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och väldigt exklusiva.
Teknisk data
Artikelnr: 22-15385 Varumärke: Lechuza
Färg: Brun Vikt (kg): 2.0
Material: Polyeten Längd: 40cm
Höjd: 40cm Djup: 40cm
Modell: Självvattnande kruka Cube