Självvattnande Kruka Cube Cottage 40cm granit

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 1-2 dagar

Artikelnr
74-15382-lag
995 kr 896 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Kruka Cube Cottage 40cm granit
Snygg kvalitetskruka i slagtålig plast med rotting design och ett smart självbevattningssystem som tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Matchas snyggt med utemöblerna i rotting.

Krukan ger rätt mängd vatten åt dina blommor och kan användas både inomhus och utomhus då den är tillverkad av samt är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år. Alla krukor från Lechuza har en innerkruka med patenterade handtag vilket gör den lätt att lyfta ur och krukan kan förvaras inomhus under vintern.

Det som ingår är självvattnande kruka, grusgranulat samt mätsticka som indikerar när det är dags att fylla på vatten. Dräneringsplugg finns i botten av krukan som kan användas när krukan står utomhus för att undvika övervattning.

OBS! Det tar 1-2 veckor innan självvattningen börjar beroende på blommor. Under denna tiden får man vattna på som vanligt. Manualer om hur man monterar och tar hand om sina blommor på bästa sätt i denna självvattnande krukan ingår.
Mer info
Snygga och populära krukor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Innerkrukorna har infällda handtag så det är lätt att lyfta ur dessa. Dräneringsplugg finns i botten av blomkrukan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.
Teknisk data
Artikelnr: 74-15382-lag Varumärke: Lechuza
Vikt (kg): 2.0 Material: Polyeten
Längd: 40cm Höjd: 40cm
Djup: 40cm