Cortenkruka Freja Smart 110x37x61cm

Lagersaldo
I lager

text

Artikelnr
87-Freja-Smart
4690 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas inom 3-5 dagar

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Freja Smart blomlåda 110cm på ben från Grillsymbol
Detta är en stor, kraftig och tung kruka. Passar bra i offentliga miljöer men självklart kan du även ha den i en hemmamiljö.
Krukan är tillverkad i kraftigt 2mm cortenstål . Ger en snygg och lättskött trädgård eller uteterrass. Levereras i obehandlat stål som med tiden rostar och får en härligt rödbrun färg.

Tekniska specifikationer:

110x37 (lådans höjd 23cm)cm
Total höjd med ben: 61cm
Vikt 27 kg

Blomkrukan är gjord av 2 mm Cor-Ten stål.
Materialet är tillverkat i Finland.

Hantverk med robust, spännande form och god kvalité.
Freja-Smart är en speciell blomlåda som har en behållare för uppsamling av vatten i botten, vilket hjälper växterna att bättre klara torrperioden. Blomlådan har dubbel botten och skvallerrör. Vatten samlas mellan de två bottnarna, behållaren har en kapacitet på 12 liter. Överskottsvatten rinner ut ur blomkrukan genom skvallerröret. När man fyller blomlådan med jord ska ett lager lättgrus (ca 5 cm) läggas ovanpå den övre bottenplattan så att jorden inte blockerar bottenöppningarna och växternas rötter når ned till vattenmagasinet.
Mer info
Tillverkad av finskproducerad Cor-Ten stål. Cor-Ten stål är nästan som rent kolstål, men specialbehandlad så att ytan bildar ett hållfast lager mot väderförhållanderna. Ytan är rödbrun (färgtonen liknar rost) från början, men blir mörkare med tiden. Vid korrekt användning är Cor-Ten stålet hållfast, långvarigt och underhållsfritt, samt motstår tiden på ett unikt sätt.

Design: Petteri Wiimaa.
Teknisk data
Artikelnr: 87-Freja-Smart Varumärke: Grillsymbol
Färg: Rost Vikt (kg): 28.0
Material: Stål Längd: 110cm
Höjd: 61cm Bredd: 37cm
Modell: Cortenkruka Freja Smart grillsymbol