Självvattnande Blomlåda på hjul Cararo charcoal metallic L75cm

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara 2-3 veckor

Artikelnr
74-18803
2095 kr 1886 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Blomlåda på hjul charcoal metallic L75cm H42cm
Elegant självvattnande blomlåda med smart självbevattningssystem som låter dina växter och blommor frodas under en lång tid. Blomlådan är tillverkad av slagtålig plast med högblank finish som är mycket hållbar. Cararo är en stor blomlåda som passar perfekt som rumsavdelare och tack vare inbyggda hjul kan du enkelt flytta blomlådan dit du vill. Få en bättre arbetsmiljö med fräscha växter som förbättrar luftkvalitén.

Blomlådan är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år. Det som ingår är självvattnande kruka, grusgranulat samt mätsticka som indikerar när det är dags att fylla på vatten.

OBS! Det tar 1-2 veckor innan självvattningen börjar beroende på blommor. Under denna tiden får man vattna på som vanligt. Manualer om hur man monterar och tar hand om sina blommor på bästa sätt i denna självvattnande krukan ingår.

Cararo ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö. Cararo är perfekt till det öppna kontorslandskapet när man önskar att skärma av. Eller varför inte placera i entrén och välkomna dina besökare med grönskande växter och vackra blommor. Blomådan passar givetvis lika bra i hemmamiljö. Bottenplugg finns och bör tas ur om krukan står utomhus för att undvika översvämning av växter vid mycket regn.

Krukan rymmer ca 10 liter vatten och 52 liter jord. Total odlingshöjd för rötter är ca 27cm. Växter som passar i denna kruka kan bli upp till 80cm höga.
Mer info
Snygga och populära blomlådor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design. Cararo ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Innerkrukorna har infällda handtag så det är lätt att lyfta ur dessa. Dräneringsplugg finns i botten av blomkrukan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.
Teknisk data
Artikelnr: 74-18803 Varumärke: Lechuza
Färg: Grå Vikt (kg): 7.0
Material: Polyeten Höjd: 42,5cm
Djup: 30cm Bredd: 75cm
Modell: Självvattnande Blomlåda på hjul Cararo