Självvattnande Kruka Rondo 40 charcoal metallic H75cm

Lagersaldo
I lager

Beställningsvara 2-3 veckor

Artikelnr
74-15743
1995 kr 1796 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Beställningsvara ca 2-3 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Självvattnande Kruka Rondo 40 charcoal metallic 75cm
Snygg rund självvattnande kruka med smart självbevattningssystem som låter dina växter och blommor frodas under en lång tid. Blomkrukan är tillverkad av slagtålig plast med högblank finish som är mycket hållbar. Rondo är en stor kruka som passar perfekt i offentliga miljöer, restauranger och kontor. Krukan passar givetvis lika bra i hemmamiljö. Få en bättre inomhusmiljö med fräscha växter som förbättrar luftkvalitén.

Krukan tål utomhusväder och frost samt är UV-resistent som bidrar till att behålla sin färg. En kvalitetsprodukt som ger dig glädje i många år. Det som ingår är självvattnande kruka, grusgranulat samt mätsticka som indikerar när det är dags att fylla på vatten. Dräneringsplugg finns i botten av krukan som kan användas när krukan står utomhus för att undvika övervattning.

OBS! Det tar 1-2 veckor innan självvattningen börjar beroende på blommor. Under denna tiden får man vattna på som vanligt. Manualer om hur man monterar och tar hand om sina blommor på bästa sätt i denna självvattnande krukan ingår.

Rondo 40 ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö. Placera krukan i entrén och välkomna dina besökare med grönskande växter och vackra blommor.
Mer info
Snygga och populära krukor från Lechuza för både inne- och utomhusbruk, alla kompletta med innerkrukor och bevattningssystem. Allt för att uppnå en perfekt växtmiljö. Välj mellan massor av modeller och färger. Alla är lätta, funktionella, frostsäkra och med snygg design. Rondo 40 ingår i Lechuzas premiumsortiment med stora krukor och blomlådor i högblank finish som är speciellt anpassade för offentlig miljö.

Vad skiljer Lechuzas krukor och blomlådor från andra? Lechuzas självbevattningssystem finns i alla krukor och blomlådor och gör skötseln av dina växter enkel och kul. Överfyllnadsskydd gör att det inte går att övervattna dina blommor och växter. Självbevattningen tar hand om dina blommor i upp till 3 månader, vid normal nederbörd och användning utomhus. Innerkrukorna har infällda handtag så det är lätt att lyfta ur dessa. Dräneringsplugg finns i botten av blomkrukan som kan tas bort när krukan står utomhus. Tillverkade i Tyskland för högsta kvalitet och livslängd.
Teknisk data
Artikelnr: 74-15743 Varumärke: Lechuza
Material: Polyeten Höjd: 75cm
Djup: 40cm Bredd: 40cm