Tilia soffbord runt 51cm h41 svartbetsad ek

Lagersaldo
I lager

Tillverkas på beställning, 2 veckor

Artikelnr
55-10-101-se
3870 kr 3096 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Tillverkas på best 2 veckor

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Tilia soffbord runt 51cm h41 svartbetsad ek

Svensktillverkat högkvalitativt soffbord helt i massivträ från Oscarssons Möbler.
Stadigt, nätt och snyggt soffbord i skandinavisk design, för dig som efterfrågar ett snyggt soffbord som håller länge och har de rätta måtten. Tillverkat kompromisslöst helt i massiv Ek vilket borgar för lång livslängd och hög kvalité.

Tilia soffbord finns i två storlekar Dia 51/88cm samt i tre färger, oljad Ek, svartbetsad Ek och vitpigmenterad Ek. Det mindre Tilia bordet 51cm i höjd 41cm är dessutom gjort så det går att använda till de andra borden i serien och på så sätt bilda ett smidigt och snyggt satsbord. Se liknande produkter nedan.

Mått:
Diameter 51cm
Höjd 41cm

Alla möbler från Oscarssons tillverkas omsorgsfullt på beställning i Småländska Ruda, leveranstiden är därför ca 2 veckor från beställning till leverans, du får garanterat en möbel som håller hög kvalité och som för den svenska hantverkstraditionen vidare.
Mer info
Oscarssons Möbel är en svensk leverantör av kvalitetsmöbler i exklusivt trämaterial till hemmet. Möbler designade och tillverkade i Småland. Soffbord, Hallbänk, Byrå, Klädhängare, Skohylla, Hatthylla eller snygg Hallpall med fårskinnsklädsel.
Teknisk data
Artikelnr: 55-10-101-se Varumärke: Oscarssons Möbel
Färg: Svart Material: Ek
Höjd: 41cm Djup: 51cm
Bredd: 51cm Modell: Tilia soffbord