Oscar fotstöd fällbar svart

Lagersaldo
I lager

Skickas inom 2-6 dagar

Artikelnr
28-1773-2
1140 kr 795 kr

Delbetala från 78.29 SEK / mån

Lagersaldo

Skickas 7/8

Leveransinfo

Endast 69kr i frakt inom Sverige

  • Frakt endast 69kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Snabba leveranser
Oscar fotstöd fällbar svart
Har du svårt att nå ner till foten för att knyta skon? Hjälpen får du av Oscar fotstöd som du enkelt monterar på väggen i valfri höjd. Fäll ut stödet och sätt upp foten för att bekvämt knyta dina skor. Här har du en smart hallmöbel som tar liten plats och enkelt fälls ihop när den inte används.

Ytan där skon placeras är klädd med räfflad plåt i aluminium och skapar en slitstark och hållbar produkt. Aluminiumplåten fungerar som ett halkskydd och gör produkten lätt att torka av och hålla snygg.

Mått utfällt läge: Bredd 15cm, Höjd 22cm, Djup 22cm
Mått ihopfällt läge: Bredd 15cm, Höjd 22cm, Djup 7cm

Oscar fotstöd är en svensktillverkad produkt i masstivt trä som finns i vit, ek och svart. Se ytterligare produkter från Westroth nedan.
Mer info
Svensktillverkade hallmöbler av hög kvalité! Westroth är ett svenskt familjeföretag som grundades 1889. Företaget tillverkar alla sina möbler på fabriken i Kulltorp, Småland.

Westroth tillverkar klädhängare, hallpallar, skohyllor, hatthyllor, stövelknektar och mycket mer. Alla produkter finns som standard i ek, vitlack och svart, men kan ofta även finnas i andra färger. All information finns under respektive produkt.

Gå till fliken varumärken och välj Westroth, så ser du alla produkter!
Teknisk data
Artikelnr: 28-1773-2 Varumärke: Westroth
Färg: Svart Material: Trä/metall
Höjd: 22cm Djup: 7-22cm
Bredd: 15cm Modell: Westroth Oscar fotstöd fällbar svart 15x22cm