Tillbehör trädgård

Kompostbehållare och olika typer av skadedjursbekämpning

Visa som Rutnät List

35 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät List

35 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Olika tillbehör trädgård

På StayHome har vi många praktiska tillbehör med allt från snygga och smarta brevlådor till regnmätare som hjälper dig hålla koll på hur mycket regn som har kommit. Vi har även produkter inom kompost och skadebekämpning samt tillbehör för robotgräsklippare och pooler. Här finns allt du behöver för att få bukt på spindlar i hemmet till att rädda frukten från fåglarna.

Användbara tillbehör trädgård


Att kompostera ditt avfall ger en näringsrik jord som du sedan kan använda för att odla nya växter. Vi har flera tillbehör för kompost i vårt sortiment. Framförallt olika behållare med bra kapacitet för kompostering av ditt trädgårdsavfall. Formen är ofta konisk vilket ger optimal värmehållning. Vi har även kallkomposter i vårt utbud. Du kan också köpa kompostströ som är anpassad till våra minikomposter. Behöver du tillbehör till robotgräsklippare har vi olika modeller av trädringar som du monterar kring trädet så att robotgräsklipparen kan komma åt att klippa. Trädringen gör också att gräsklipparen inte fastnar eftersom den är i samma höjd som gräsmattan. I vårt utbud hittar du rostbruna och svarta modeller i olika storlekar. Mellan trädet och trädringen kan du lägga sten för en snygg inramning till trädet.

Tillbehör trädgård - skadedjursbekämpningSkadedjur och insekter är aldrig roligt men vi har smarta produkter så att du enkelt blir av med dem. I vårt utbud hittar du olika elektroniska skrämmor som håller djuren borta från ditt hem och trädgård med hjälp av högfrekventa ljud, och du slipper använda dig av miljöfarliga gifter. Vi har även produkter för att bekämpa myggor och flugor med olika typer av flug- och myggfällor. För dig som inte vill ha spindlar i ditt hem har vi produkter med Silver-A guard systemet som använder sig av ultraljud. Detta system kan du också använda för att undvika att möss och råttor tar sig in. En fågelskrämma kan också vara en bra investering om du har mycket fruktträd då den avskräcker fåglar som måsar, kajor och duvor. I vårt sortiment har vi MotFågel med två drakar och en längre mast.

Ytterligare tillbehör trädgårdNär du bor i hus kommer du att behöva en säker och stabil postlåda. Vi har snygga och funktionella postlådor från olika varumärken, allt från markpostlådor till veckopostlådor med lås för paket och brev. I sortimentet finns även den smarta postlådan MP SMART med bluetooth. Alla våra postlådor kommer i galvaniserad plåt och finns i en mängd olika färger som grön, röd och svart. Vi har även en hel del tillbehör till din pool eller utomhusspa. I vårt utbud hittar du tillbehör som veckoklor som används för att upprätthålla rätt klorhalt i vattnet. Du kan även köpa till klordoserare som du använder för att dosera klortabletterna. Om du vill ha ett utomhusspa eller en uppblåsbar pool hittar du högkvalitativa produkter hos oss från välkända varumärken.