Laddar...

<strong>Om stayhome.se</strong>

 

Välkommen till StayHome.se!


StayHome´s ide är att våra kunder skall få mer tid över för att kunna njuta i sitt hem och kunna inreda sitt boende. Förhoppningsvis kan du få inspiration av våra tusentals heminredningsprodukter.

Vår vision är att den som vill designa och förändra sitt hem skall kunna se nya möjligheter,
få inspiration genom att hitta dessa på på vår sida och därefter känna sig bekväm i att köpa sina produkter
utan att behöva lägga mer tid än nödvändigt.

Vill man skall så skall man kunna i sitt köp stanna hemma hela tiden och ur den visionen föddes StayHome and Enjoy AB.
Vi ska vara en E-handel med tydlig och enkel information och kommunikation. Du ska känna dig trygg när du handlar av oss. Vi ska till 100% lösa dina frågor och behov.

Vi hoppas du delar vår vision!

Johan Söderlöv, VD.


 


StayHome.se - ett team med sinne för produkter, handel och trygghet i din affär med oss!


Johan Söderlöv, VD och delägare, har ett förflutet från inredning och grossistbranschen. Har arbetat 10 år som produkt- och teknisk chef på Markslöjd samt 4 år med logistik och inköp inom möbelbranschen och med erfarenhet från kunders behov av produkter. Detta i kombination med tekniska säkerhetskrav och produktutveckling har bidragit till en god produktkännedom.Styrelse och övriga delägare:
Johan Söderlöv, delägare och VD, har över 10 års erfarenhet som inköps-, logistik- och produktchef .Entreprenör som brinner för att hitta lösningar för kunden.
Martin Lagerqvist, delägare via Progressivity AB, bakgrund som företagare i IT-branschen med inriktning mot företagsledning och verksamhetsutveckling av handelsföretag.
Björn-Ola Kronander, delägare via Progressivity AB, mångårig erfarenhet som företagare i IT-branschen med inriktning mot verksamhetsutveckling och företagsledning. Involverad i ett flertal styrelser.
Tomas Andersson, delägare via Progressivity AB , revisor med ett skarpt sinne för styrning och verksamhetsutveckling.

 
Andra informationslänkar:
Säkerhet & sekretess
Kontakta oss
Produktinformation
Om cookies