Laddar...
 • Installera terrassvärmare och infravärmare

 • Installation av hängande takvärmare

 • Har du ett uterum med tak kan vi rekommendera att använda en hängande terrasvärmare såsom Verona och Lido. Häng upp den i en krok över ditt bord och alla runt bordet får ta del av värmarens ljus och värmespridning.  Värmaren blir en del av inredning och utgör ett mysigt ljus när mörkret faller på. Dessa levereras med en länk för upphängning. Du väljer själv viken höjd den ska hängas upp på.

  För att installera värmaren så räcker det att du pluggar i ett vanligt 230V vägguttag. Sladden på värmaren är 1,9m lång.

  Du tänder och släcker terrassvärmaren genom att dra i ett snöre under värmaren. Enkelt!  •  
 • Värmare som monteras på vägg eller i tak

  De flesta vägghängda infravärmare levereras idag med en anslutningssladd med vanlig 230V stickkontakt vilket gör det enkelt för dig som kund att installera din värmare. Vägg/takfästen brukar att ingå. 

 • Golvvärmare

  Fördelen med en golvmodell är att den är enkel att flytta efter stundens behov. Dessa modeller har alltid en 230V sladd med vanlig stickkontakt.  Vill du ha större värmespridning och rotation på värmen kan du välja en modell med oscillerande funktion, dvs du kan ställa in att den rör sig fram och tillbaka. Många modeller har idag olika effektlägen så att du kan anpassa värmen efter eget önskemål.

  En annan smart funktion är att välja en terrasvärmare med timer för att alltid vara säker på att den slås av om du skulle glömma av att stänga av din värmare.

  Våra golvmodeller har inbyggda tippskydd som stänger av värmaren om den skulle välta. Allt för säkerheten.